Soru-cevap I Bukkit Plugin I Yardım I Türkçeleştirme

Kaptan88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
wg li yerler yani pluginlerin saveleri plugin dosyasının içinide kendi adında dosyalar oluşturur plugin kayıtları genelde orda tutulur kontorl et yedekle sonrada tek tek deniyececksin yada forumda açıklamalı plugin paketleri var ordan oku hangileri olmadıgını anlarsın büyük bir çogunlugunu böyle yaparsan zaman kazanırsın

ferhat.1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
wg li yerler yani pluginlerin saveleri plugin dosyasının içinide kendi adında dosyalar oluşturur plugin kayıtları genelde orda tutulur kontorl et yedekle sonrada tek tek deniyececksin yada forumda açıklamalı plugin paketleri var ordan oku hangileri olmadıgını anlarsın büyük bir çogunlugunu böyle yaparsan zaman kazanırsın

saol...

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D haci simdi tek tek sil yükle uzun sürcek ya kimsede bilmiyo mu forumda sölemiyolarmı anlamadim kac tane konu actim... :D

bu pluginlerin hepsini sildim diyelim wg li yerlerin wg si kalkar mi

Hurla1 şunu deneyebilirsin.Normal server dosyası dursun.Başka olarak boş pluginli bir server aç ve pluginleri tek tek oraya aktar.1 tane aktardıktan sonra girip dene.Sanırım silmek yerine daha avantajlı olur :D

Veya plugin şudur

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hurla1 şunu deneyebilirsin.Normal server dosyası dursun.Başka olarak boş pluginli bir server aç ve pluginleri tek tek oraya aktar.1 tane aktardıktan sonra girip dene.Sanırım silmek yerine daha avantajlı olur :D

Veya plugin şudur

Doğru söylüyor. Ya da istersen küçük bir plugin kodlayabilirim. Skype bosns123[DOUBLEPOST=1368954534,1368954370][/DOUBLEPOST]
Bunu kendi serverimizde denedik fakat /hero yazsamda hiçbir şey çıkmadı acaba siz yardımcı olabilir misiniz?
Plugin ve videosu;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Heroes plugini çok karışık bir plugindir. RPG için en idealidir. Fakat kullanımı henüz bu tür işlere yeni giren biri için çok zordur. Komutun çalışması için öncelikle
[ve ya buradan indir
]yüklemelisin daha sonra Heroesin orjinalini yükle. Ayrıca Bunun için Spout Server kurmalısın sadece premiumlar girebilir. Spout bukkit değildir yanlış anlamayın normal minecrafttan servere giriş yapılamaz. Sadece kendine ait giriş yeri var spoutun onada sadece premiumlar girebilir.

ferhat.1

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Veya plugin şudur

aynen sungerde yünde zıplatiyor sinir oldum :D senin dediğinde olabilir bende 2 pc war dosyalrı atıp orda denicem :D ama o dosyayi bulduk diyelim baska islerde yariyosa napcaz :D[DOUBLEPOST=1368956937,1368956791][/DOUBLEPOST]kodlamaya gerek yok ben pluginden memnunum ama iste su yun ve sunger oluya moralimi bozuyor...

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aynen sungerde yünde zıplatiyor sinir oldum :D senin dediğinde olabilir bende 2 pc war dosyalrı atıp orda denicem :D ama o dosyayi bulduk diyelim baska islerde yariyosa napcaz :D[DOUBLEPOST=1368956937,1368956791][/DOUBLEPOST]kodlamaya gerek yok ben pluginden memnunum ama iste su yun ve sunger oluya moralimi bozuyor...
Ben plugini denemedim. Sanırım şikayetiniz sadece süngerde zıplatmasını istiyorsunuz ama yünde de zıplatıyor ?

vokka901

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok kolay :) 1-2 gün sonra hallederim şu an deneme serverla uğraşıyorum üzgünüm :/

ferhat.1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok kolay :) 1-2 gün sonra hallederim şu an deneme serverla uğraşıyorum üzgünüm :/

kodlami yapcaz yada hangi pluginden ayarlicaz söle ben yaparim[DOUBLEPOST=1368961305,1368960823][/DOUBLEPOST]
Plugin dosyalarını editlemen gerek DirtyJoe indir Pluginin içini masaüstüne çıkar .class dosyalarının içlerine bak sponge kodu olan satırı bul o kodu istediğin blockla değiştir.

sponge hangisinde olur biliyormusun