Bukkit Eklentileri (Pluginleri) | İsteklerinizi Yazabilirsiniz

iLoc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana kodları hazırlanmış Jobs Plugini lazım lütfen bi' el atın.

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ranork şimdi anti build pluginini biliyorsun bir playerın ne kullanıp kullanamıyacağını belirliyor yani direk bir itemi YASAKLIYOR. şimdi benim aradığım plugin ise şu itemleri YASAKLAMAK yerine kullanilmasina IZIN VERECEK yani tek tek antibuild ile yasaklamak yerine bu plugin ile hepsi yasakli olacak sen ise izin vereceksin. umarım anlatabilmişimdir.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ranork şimdi anti build pluginini biliyorsun bir playerın ne kullanıp kullanamıyacağını belirliyor yani direk bir itemi YASAKLIYOR. şimdi benim aradığım plugin ise şu itemleri YASAKLAMAK yerine kullanilmasina IZIN VERECEK yani tek tek antibuild ile yasaklamak yerine bu plugin ile hepsi yasakli olacak sen ise izin vereceksin. umarım anlatabilmişimdir.
Tekkit için arıyorsanız TekkitRestrict gibi bir plugin otomatik ayarlıyordu :)

|Crusader|

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim aradığım bir plug-in var. Anlatmak gerekirse ;

Sunucuda belirli bir yere NPC koyuyoruz ve oyuncular NPC'nin yanına giderek elindeki itemle sağ tıklıyor, sağ tıkladıktan sonra NPC itemin hasarına göre fiyat biçiyor ve oyuncu fiyatı kabul ederse tekrar sağ tıklıyor ve NPC itemi alıp tamir ediyor ve 15 saniye içerisinde geri iade ediyor.

Böyle bir plug-in arıyorum. Bulabilen varsa paylaşıp nasıl yapacağımı kısa bir şekilde anlatabilir mi ? Teşekkürler.

Crusader​

|Crusader|

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sunucuda belirli bir yere NPC koyuyoruz ve oyuncular NPC'nin yanına giderek elindeki itemle sağ tıklıyor, sağ tıkladıktan sonra NPC itemin hasarına göre fiyat biçiyor ve oyuncu fiyatı kabul ederse tekrar sağ tıklıyor ve NPC itemi alıp tamir ediyor ve 15 saniye içerisinde geri iade ediyor.

Böyle bir plug-in arıyorum. Bulabilen varsa paylaşıp nasıl yapacağımı kısa bir şekilde anlatabilir mi ? Teşekkürler.

Crusader​

Bulabilen var mı arkadaşlar ?
Crusader​

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bu citizens2 plugini ama senin dediğin kaarmaşık bir şey
hayır değil.

Crusader​
Burada anlattığın plugin citizens ancak üzerine black smith diye bir eklenti kurman gerekiyor ve yarattığın npc ye birkaç komut girmen gerek.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ranork şimdi bana şöyle bir plugin şimdi kişiler (seçtiğim bir grup hariç) odun vs kırabilecek koyabilecekde.. fakat kırdıkları zaman odun düşmeyecek böyle bir plugin lazım

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pistol tabanca plugini lazım varmı 1 2 tane buldum ama mobların ve oyuncuların canını götürmüyor canını götüren tabanca modu lazım

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu plugini arıyorum
bazı sw lerde vardır
tabelaya [Lift Up] yazıyoruz yukarı ckiyoruz orayada [Lift Down] yazınca sag tıklayip isinlanabiliyoduk bunu bulabilirmisiniz