Nasıl Pe Server Açılır?

tahaerim12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
PE server açmak istiyorum
orjinali yüklü
tablet markası:
Samsung GALAXY TAB 7.0

konuya cevap verene hakımı helal edicem ^^

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
pe nin okadar geliştiğini bilmiyorum eğer tabletimi kırmasaydım server için kullanabilirdim :) ama dediğim gibi okadar gelişmemiştir en azından server kurmak gibi orginalse elbet serveri vardir gir takıl

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İki türlü sunucu açma türü var. Biri PocketMine dediğimiz bilgisayardan açılan sunucu, diğeri ise telefondan açılan klasik sunucu. PocketMine'ın avantajı sunucuna plugin indirebiliyorsun (chat plugini, worldedit vs.) ama survival desteği henüz gelmedi. Survival için telefondan sunucu açman gerekiyor.
Açtığın sunucuya başkalarının bağlanmasını istiyorsan modemine port forward yapman gerek. İnternetten nasıl PF yapıldığını öğrenebilirsin.

PF ayarları:
Port: 19132
Protokol: UDP
IP: (cihazının IP adresi,bilgisayardan açıyorsan bilgisayarın IP'sini, telefondan açıyorsan telefonun IP'sini yaz.)

PocketMine'ın sitesi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ben de zamanında soket den yardım istemiştim sonra baktım işin içinden çıkamayacağım vazgeçtim :ROFL:

xCoLDBuRNx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İki türlü sunucu açma türü var. Biri PocketMine dediğimiz bilgisayardan açılan sunucu, diğeri ise telefondan açılan klasik sunucu. PocketMine'ın avantajı sunucuna plugin indirebiliyorsun (chat plugini, worldedit vs.) ama survival desteği henüz gelmedi. Survival için telefondan sunucu açman gerekiyor.
Açtığın sunucuya başkalarının bağlanmasını istiyorsan modemine port forward yapman gerek. İnternetten nasıl PF yapıldığını öğrenebilirsin.

PF ayarları:
IP: (cihazının IP adresi,bilgisayardan açıyorsan bilgisayarın IP'sini, telefondan açıyorsan telefonun IP'sini yaz.)

PocketMine'ın sitesi:

(PF'yi anlamadıysan modeminin marka ve modelini bana özel mesaj olarak at, anlatırım.)
daha başka yollar var mı ?

seed

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

PF ayarları:

PocketMine'ın sitesi:
sensizsonnefes41 facebook eklermisin detaylı bana yardim edersen sevinirim serveti actim port kaldi