Skin Yapabilecek Güzel Birini Arıyorum

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skin yapabilicek varmı bu konuda çok beceriksisizim :mad: assasins' creed gibi bir şey istiyorum yapabilecek olan varmı :hihi:

SorryBro

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ezio zaten var yapılmış çok var dark ezio normal ezio veya assassins creed skin minecraft yaz çıkar :)
Eğer Başka Skin İstersen Yardımcı Olurum :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli Değil Ama İstersen Skin Yapabilirim Çünkü Ezio'yu Çok Kullanan Var.
Bana yardımcı olabilir misin ? Bu skin yaparken sahding yöntemi kullanıyorlar. Gölgeleme türkçesi. Şöyle ki;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu benim en sevdiğim skinlerden biri. Ben de skin işine giriştim. Skinler yapabiliyorum fakat böyle şeyler yapmak istiyorum. Çeşit çeşit shading yapıyorlar. Yardımcı olabilirsen sevinirim :)

SorryBro

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bana yardımcı olabilir misin ? Bu skin yaparken sahding yöntemi kullanıyorlar. Gölgeleme türkçesi. Şöyle ki;
bu benim en sevdiğim skinlerden biri. Ben de skin işine giriştim. Skinler yapabiliyorum fakat böyle şeyler yapmak istiyorum. Çeşit çeşit shading yapıyorlar. Yardımcı olabilirsen sevinirim :)
İlk Olarak Şu Linke Gir
Şu Resimdeki Yere Tıkla
ve Boyamaya Başla :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu Tam Bilmiyorum Üzgünüm Yani Daha Profesyönel Edit Yapma Programı Kullanman Gerekiyor.
MCSkin3d adlı bir program var. Çoğu kişi onu öneriyor. Ben de onla yapıyorum fakat o kadar shading yapamıyorum. Daha doğrusu şöyle bir sorunum var; onlar renkleri dağıtıyorlar, ben renk dağıtamıyorum. "Yan yana geldi, kaydırayım.", "Çok şekilsiz oldu, değiştireyim." tarzı psikolojilere giriyorum :D Konu da hortladı mı derler ne derler ondan oldu özür diliyorum sahibinden :D