Bir Büyücünün Hikayesi (adv)

Morelff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeni bir map yapiyim dedim.Bu önceki mapımın devamı değildir yepyeni bir maptır.Map kısa mı? Yoksa uzun mu? Diye sorarsanız söyliyim,mapım ne uzun ne kısa.Baya emek verdim.2 günümü aldı.Ve 2 günün sonucunda böyle bir map çıktı.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kiliseyi ben yapmadım :) Ama bütün diğer her şey bana aittir.Bir türkçe çeviri değildir.

Haritanın sonunu siz belirliyorsunuz.Seçtiğiniz sonu burada paylaşabilirsiniz :) Haritamdaki eksikleride söyleyebilirsiniz.

Not:Seçtiğiniz sonla ilgili map yapılacaktır..Her sona ayrı bir map yapılacaktır.

Bu sefer alternatif link koymuyorum.Kusuruma bakmayın üşengeçlikten kesinlikle değildir biraz acelem varda :)

Map test edilmiştir fakat yine de bir hata yada atladığım yer görürseniz bana bildirin düzeltiyim.

Eksiklerim varsa söyleyin lütfen :)

İyi oyunlar arkadaşlar umarım beğenirsiniz :)

senindirheran

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
deniciz göreciz ama kötü olsada yapıalr için uğraşmışsın bide benimdew bir mapım varda indirilmesi için neler yapabilirim analtırmısın oyundan atıyo ama

Morelff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
deniciz göreciz ama kötü olsada yapıalr için uğraşmışsın bide benimdew bir mapım varda indirilmesi için neler yapabilirim analtırmısın oyundan atıyo ama

İndirilmesi için bir dosya paylaşım sitesine save dosyasını koyman lazım.Denediğin zaman iyi kötü cevabını almak isterim.

senindirheran

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya baya bi oynadım harita güzel hele o saray süper di ama şu indirebilem olayını bana detaylı anlatsan

Morelff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya baya bi oynadım harita güzel hele o saray süper di ama şu indirebilem olayını bana detaylı anlatsan
Yorumun için teşekürler :) tabii ki detaylı anlatırım elimden geldiğimce.

Şimdi vereceğim linke girip siteye kaydolucaksın.

Sonra giriş yapıp,my filese giriceksin.Oradanda yukarıdaki dosya ekleme vardı sanırsam.Yanında bir + işaretide vardı :) Oraya tıkla masaüstünden dosya seç ve yükle sonra indirme linkini sitede paylaş konu açarak :)

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım,anlamadığın bir yer varsa sorabilirsin.İyi forumlar :)

Hemen bir düzenleme yapiyim.Eğer kaydolma falan uğraşmak istemiyorsan şu siteye girip direk dosya yükleyebilirsin.

darkaxel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bitirdim ve devamını bekliyorum. (çabuk olursa sevinirim :sırıtmak:1)

Morelff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oğlum mert in hikayesi çok üzücü lan :(
Biraz üzücü oldu :)

şu köylüler Adventurlere karışınca hiç sevmiyorum
İnsanları göstermek için bir önerin var mı :soru: Minecraft'ta köylülerden başka bir şey gelmedi aklıma :) Ama bir tavsiyen varsa duymak isterim.

bitirdim ve devamını bekliyorum. (çabuk olursa sevinirim :sırıtmak:1)
Çabuk getirmeye çalışacağım :)