Shaders Mod 1.5.2

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İçerisinde Optifine , shader mod ve shaders pack mevcut. İki yere upload ettim.
Dosya TC :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virüs Total
:

Virüs Totaldan Bir Görüntü :

İçerisindeki Shaders Packlerden Bir Görüntü :

Bir teşekkür yeter :)

_Godofwar_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
saol[DOUBLEPOST=1369129917,1369129439][/DOUBLEPOST]nasıl yükleyeceğiz anlatırsan sevinirim

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
saol[DOUBLEPOST=1369129917,1369129439][/DOUBLEPOST]nasıl yükleyeceğiz anlatırsan sevinirim
tabii ki. Öncelikle optifine'ı Başlat > Çalıştır > %appdata% > .minecraft > bin dosyasının içerisinde minecraft.jar adlı bir dosya var. Bazılarında .jar gözükmez. Sadece minecraft'da olabilir. O dosyaya Sağ Tık > Birlikte Aç > Winrar ile açıyoruz. Optifine adlı rar dosyasının içerisindeki dosyaları bu dosyanın içerisine atıyoruz. Daha sonra shader modunu aynı şekilde buraya atıyoruz ve Meta-Inf adlı dosyayı siliyoruz. Oyunu bir kere açıp kapatıyoruz. .minecraft dosyasının içerisine shader pack adlı bir dosya gelmesi gerekiyor. Bu dosyanın içerisine de packları atıyoruz. Oyuna giriyoruz. Options( Ayarlar ) > Shader > Bölümünden hangisi size göre daha güzelse seçiyoruz. Bitti...

Eğer yapamazsanız video çekebilirim.

NOT : Bilgisayarınıza güveniyorsanız modu öyle yükleyiniz.
NOT : Eğer bilgisayarınızın özellikleri pek iyi değilse minecraftta çökmeler yaşanabilir.

GokhanDemirkaya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tabii ki. Öncelikle optifine'ı Başlat > Çalıştır > %appdata% > .minecraft > bin dosyasının içerisinde minecraft.jar adlı bir dosya var. Bazılarında .jar gözükmez. Sadece minecraft'da olabilir. O dosyaya Sağ Tık > Birlikte Aç > Winrar ile açıyoruz. Optifine adlı rar dosyasının içerisindeki dosyaları bu dosyanın içerisine atıyoruz. Daha sonra shader modunu aynı şekilde buraya atıyoruz ve Meta-Inf adlı dosyayı siliyoruz. Oyunu bir kere açıp kapatıyoruz. .minecraft dosyasının içerisine shader pack adlı bir dosya gelmesi gerekiyor. Bu dosyanın içerisine de packları atıyoruz. Oyuna giriyoruz. Options( Ayarlar ) > Shader > Bölümünden hangisi size göre daha güzelse seçiyoruz. Bitti...

NOT : Eğer bilgisayarınızın özellikleri pek iyi değilse minecraftta çökmeler yaşanabilir.

ya ben dediğin herşeyi yaptım ama shaders böülümne geliyorum (oyunda) orda aynı bu çıkıyor
bu durumda ne yapabilirim

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya ben dediğin herşeyi yaptım ama shaders böülümne geliyorum (oyunda) orda aynı bu çıkıyor
bu durumda ne yapabilirim
Shaders Pack adlı rarın içerisindeki packleri shaders pack dosyasına atmamışsın. Atıp tekrar dene[DOUBLEPOST=1369153979,1369153919][/DOUBLEPOST]
Ram ve ekran kartı yermi
Zor bir mod. Yani zor derken biraz ram istiyor. Benim 4 GB Ram , 2 GB Ram , i-5 arada takılmalar oluyo

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sana gerçekten sonsuz tesekkür ediyorum bide modda ufak takılmaları nasıl önleyebilirim?[DOUBLEPOST=1369155566,1369155284][/DOUBLEPOST]
bide 4 gb ram var
Ufak takılmaları gereksiz arka planda çalışan programları kapat. Bir kaç ayarı özellikler görüntü açısını normale al. Takılmalar çok aza iniyor. Ben böyle kullanıyorum...

Bu arada yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

emiriko0307

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ya sen genede bi video çekermsn[DOUBLEPOST=1369926102,1369925582][/DOUBLEPOST]

YA ACANA KASTETTİĞİN PACKLER HANGİLERİ

HeroBrine16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ufak takılmaları gereksiz arka planda çalışan programları kapat. Bir kaç ayarı özellikler görüntü açısını normale al. Takılmalar çok aza iniyor. Ben böyle kullanıyorum...

Bu arada yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

Abi ben her şeyi yaptım ama olmadı Shaders modundaki gibi görünmedi