Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR BAŞLIKTAN DA BELİRTTİĞİM GİBİ 15 DK DA KALE YAPTIM BU BİRAZ MODEL GİBİ OLDU.DAHA BÜYÜĞÜNÜ YAPACAĞIM EKSİK VARSA SÖYLEYİN DÜZELTEREK DAHA BÜYÜĞÜNÜ YAPARIM
ya arkadaşlar dediğim gibi küçük yaptım çünkü daha büyüğünü yapcam ve yapmışken iyi yapıyım diyorum size düşen kalenin (veya arkadaşların dediğine göre kalenin bir köşesi bile olamayanı) test etmekti ben daha yeni kale yapımına başlıyacağım o yüzden ilk kalem iyi olsun
dediğimi anlamadan konuşmazsan sevinirim ben küçük yaptım çünkü model gibi bişeydi bunun gibi 10 tane daha kale var küçük büyük bir tane yapcam ama en güzeli bulmaya çalışıyorum[DOUBLEPOST=1369150508,1369150445][/DOUBLEPOST]ama senide anlıyorum yorumların için iyi yada kötü teşekkürler
yahu adam taslak yapmış öylesine hiç bi amacı yok daha büyüğünü ve güzelini yapıcakmış işte . diğerini koyunca yorum atın iyi kötü (benim şahsi fikrimdir kimse üstüne alınmasın o.O )
yahu adam taslak yapmış öylesine hiç bi amacı yok daha büyüğünü ve güzelini yapıcakmış işte . diğerini koyunca yorum atın iyi kötü (benim şahsi fikrimdir kimse üstüne alınmasın o.O )
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.