Forge Update Sorunu Biraz Farklı Bir Sorun :(

Selim_Ertürk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Options'dan "Forge update" ye tıkladığım zaman "Will force!" yazıyor ve hiçbir şey olmuyor. Öylece kalıyor. Roaming klasöründeki ".minecraft" klasörüde bomboş hiçbir şey yapamadım, hiçbir şey olmuyor Oyunu yükleyemedim yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Teşekkür ediyorum.

Selim_Ertürk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Googleden'de baktım fakat hiçbir şey bulamadım. Sonra çare size bi danışayım dedim inşallah bi çözümü vardır.

Selim_Ertürk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Efendim şu an oyunun exe'sinden başka hiçbirşey yükle değil bende exe'yi açıncada forge update çalışmıyor maalesef :s kısacası hiçbirşey yüklü degil .minecraft klasörü zaten bomboş silip denedim birşeyde farketmiyor ve oyuna girmeye çalışıncada Not Download yazıyor(offline oynamaya tıkladığımda)

Marluck

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onu demedim :D .minecraft sil exe'yi sil ve siteden Minecraft İndir bölümünden indir(1.5.2) ve çalıştır.Nick yaz ama İLK GİRDİĞİNDE FORCE UPDATE YAPMA.Dene bi bunları.

Selim_Ertürk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hemen deniyorum indirince ilk oyuna giriceğiz ondan sonramı forge updateyi deneyeceğiz ?[DOUBLEPOST=1369156601,1369156535][/DOUBLEPOST]Yalnız sitedeki jar dosyasını indiriyor exe değil nasıl açacağım ? .minecraft klasörü bomboş hiçbirşey yok

Marluck

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hemen deniyorum indirince ilk oyuna giriceğiz ondan sonramı forge updateyi deneyeceğiz ?[DOUBLEPOST=1369156601,1369156535][/DOUBLEPOST]Yalnız sitedeki jar dosyasını indiriyor exe değil nasıl açacağım ? .minecraft klasörü bomboş hiçbirşey yok
jar mı indiriyor? öyleyse Google'da arat indir.1.5.2 indirirsen eğer Force Updaye yapmana GEREK YOK(Takmışsın Force update :D ).minecraft boşsa boş sil gitsin.Dediğim gibi internette arat ve Force update yapma(1.5.2)indirirsen

Selim_Ertürk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Efendim anladım dediğinizi fakat internette hiçbir yerde açılmış dosyası yok yani full açılmış olanı inanın çok aradım kimsedende upload edip atmasını isteyemiyorum yüzüm tutmuyor tanımadığım için :D ben tek başıma oynamak için değil daha çok hamachili serverda bir kaç kişiyle oynamak için istiyorum force updateyi o serverin modlarını indiriyormuş gerekli şeyleri ayarlıyormuş onun için bu konuyu açtım. Yinede çok teşekkür ediyorum size ilgilendiniz o kadar, harcadığınız 10 dakikanızı ödeyemem :) teşekkürler

Marluck

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Efendim anladım dediğinizi fakat internette hiçbir yerde açılmış dosyası yok yani full açılmış olanı inanın çok aradım kimsedende upload edip atmasını isteyemiyorum yüzüm tutmuyor tanımadığım için :sırıtmak: ben tek başıma oynamak için değil daha çok hamachili serverda bir kaç kişiyle oynamak için istiyorum force updateyi o serverin modlarını indiriyormuş gerekli şeyleri ayarlıyormuş onun için bu konuyu açtım. Yinede çok teşekkür ediyorum size ilgilendiniz o kadar, harcadığınız 10 dakikanızı ödeyemem :) teşekkürler
Kardeş sen .minecraft sil burdan indir:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ordaki kurulumda .minecraft/bin içine yapıştırın diyor sen içine bin klasörünü kendin oluştur.Bi dene Bu arada önemli değil yararlı olduysam mesajı beğenebilirsin (Bu şakaydı sana kalmış bir şey o:D )Bi deneyin bunu

Selim_Ertürk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorunu çözdüm belki başka bir arkadaşımız daha konuya bakacaktır bi adresten minecraftın 1.4.2 full versiyonunu indirdim yaklaşık 50 mb googleden bulabilirsiniz oradan force update yaptım 1.5.2 oldu ve sorunsuz çalışıyor. İyi günler Herkeze Reelde başarılar :)

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bilgisayardan kaynaklanan bir sorun bende 1.4.5 den sonra çıkmaya başladı.(Versiyon sorunuda olabilir.)

Marluck

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorunu çözdüm belki başka bir arkadaşımız daha konuya bakacaktır bi adresten minecraftın 1.4.2 full versiyonunu indirdim yaklaşık 50 mb googleden bulabilirsiniz oradan force update yaptım 1.5.2 oldu ve sorunsuz çalışıyor. İyi günler Herkeze Reelde başarılar :)
Düzelmesine Sevindim :D