Geri Dönüş!

DouglasC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bir Ara Minecrafta Falan Ara Vermiştim Ve Aranıza Yeniden Döndüm Umarım Yeniden Katkılarım Dokunur. :)

thecacan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lagdan doalyı olmuş olabilir yada creativden taşı kırmaya çalışıyorsun ve en önemlisi elinle taş kırma kazma yap :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
lagdan doalyı olmuş olabilir yada creativden taşı kırmaya çalışıyorsun ve en önemlisi elinle taş kırma kazma yap :)
aklıma survivor moddaki ilk günüm geldi kumları filan tek vurmayla kırmaya çalışıyordum kıramayınca küfür filan ettim daha sonra bir çukura düştüm oradan çıkana kadar canım çıktı en sonunda blok kırmayı öğrendim ama :) :şık:(not Betaydı :) ve çok amatördüm)

thecacan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aklıma survivor moddaki ilk günüm geldi kumları filan tek vurmayla kırmaya çalışıyordum kıramayınca küfür filan ettim daha sonra bir çukura düştüm oradan çıkana kadar canım çıktı en sonunda blok kırmayı öğrendim ama :) :şık:(not Betaydı :) ve çok amatördüm)

Aynen ya demir redstone diamond felan onları elimle kırardım bazılarını tahta kazma ile nasıl gelmez diye çok sinirlenrdim bi ara creativedeymişim nasıl oldu bilmiom birden elim 2 kez spaceye basılı kalmış bi uçtum varya nasıl sevindm ama bida yapamıştım :( bide mapları felan oynarken toomanyitems bilmiyordum haritaya girince geçemedigim yerler için blok kırardım :D