Tekkit için arıyorsanız TekkitRestrict gibi bir plugin otomatik ayarlıyorduRanork şimdi anti build pluginini biliyorsun bir playerın ne kullanıp kullanamıyacağını belirliyor yani direk bir itemi YASAKLIYOR. şimdi benim aradığım plugin ise şu itemleri YASAKLAMAK yerine kullanilmasina IZIN VERECEK yani tek tek antibuild ile yasaklamak yerine bu plugin ile hepsi yasakli olacak sen ise izin vereceksin. umarım anlatabilmişimdir.
Hayır ikiside ücretsiz pluginler. BukkitDev de paylaşılan pluginlerin hepsi ücretsizdir.plotme ve multiverse paralımı?
Benim aradığım bir plug-in var. Anlatmak gerekirse ;
Sunucuda belirli bir yere NPC koyuyoruz ve oyuncular NPC'nin yanına giderek elindeki itemle sağ tıklıyor, sağ tıkladıktan sonra NPC itemin hasarına göre fiyat biçiyor ve oyuncu fiyatı kabul ederse tekrar sağ tıklıyor ve NPC itemi alıp tamir ediyor ve 15 saniye içerisinde geri iade ediyor.
Böyle bir plug-in arıyorum. Bulabilen varsa paylaşıp nasıl yapacağımı kısa bir şekilde anlatabilir mi ? Teşekkürler.
Crusader
bu citizens2 plugini ama senin dediğin kaarmaşık bir şeyBulabilen var mı arkadaşlar ?
Crusader
hayır değil.bu citizens2 plugini ama senin dediğin kaarmaşık bir şey
Burada anlattığın plugin citizens ancak üzerine black smith diye bir eklenti kurman gerekiyor ve yarattığın npc ye birkaç komut girmen gerek.Benim aradığım bir plug-in var. Anlatmak gerekirse ;
Sunucuda belirli bir yere NPC koyuyoruz ve oyuncular NPC'nin yanına giderek elindeki itemle sağ tıklıyor, sağ tıkladıktan sonra NPC itemin hasarına göre fiyat biçiyor ve oyuncu fiyatı kabul ederse tekrar sağ tıklıyor ve NPC itemi alıp tamir ediyor ve 15 saniye içerisinde geri iade ediyor.
Böyle bir plug-in arıyorum. Bulabilen varsa paylaşıp nasıl yapacağımı kısa bir şekilde anlatabilir mi ? Teşekkürler.
Crusader
şu plugini arıyorum
bazı sw lerde vardır
tabelaya [Lift Up] yazıyoruz yukarı ckiyoruz orayada [Lift Down] yazınca sag tıklayip isinlanabiliyoduk bunu bulabilirmisiniz