Hata Alıyorum, Yardım Edin :(

ZenciPenguen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu hatayı alıyorum, PC XP iken format çekip W7 yaptım ve XP iken sorunsuz çalışıyordu, W7 geçtim böyle oldu.
Bilgisayarımdan ağ bağdaştırıcılarından falan Ekran Kartının güncelli olduğuna baktım güncel görünüyor.
N'yapmam gerek? :(

RPGci

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş aynısı bana da oldu silip tekrar yükledim minecraftı. Sonra update yaptım geçti.

MyBeat

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-)Ekran Kartını Yazarmısın? Ekran kartını güncellemeyi dene yada bana söyle ben link atayım
2-)Başlat->Çalıştır->%appdata%->.minecraft'a gir name_change_launcer'i masaüstüne at eğer masaüstündeyse kalsın ordaki tüm dosyaları sil force update yap oyuna gir eğer silmek istemediğin map varsa "saves" klasorunde bulabilirsin.

ZenciPenguen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekran kartım güncel sanırsam. Ekran kartım Nvidia diye bir şey.
Başlat çalıştırı deniyeceğim.[DOUBLEPOST=1369331987,1369328121][/DOUBLEPOST]
1-)Ekran Kartını Yazarmısın? Ekran kartını güncellemeyi dene yada bana söyle ben link atayım
2-)Başlat->Çalıştır->%appdata%->.minecraft'a gir name_change_launcer'i masaüstüne at eğer masaüstündeyse kalsın ordaki tüm dosyaları sil force update yap oyuna gir eğer silmek istemediğin map varsa "saves" klasorunde bulabilirsin.

.minecraft'a girdim de name_change_launcher dosyası yok için de :(

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
name_change_launcler.exe 'yi ayriyetten indir
bide girerken force update yap düzelir

ZenciPenguen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
nvidia geforce 7300 se/7200 gs ekran kartı modelim bu W7 32 bit ama bir türlü bulamadım. hiçbir yerde yok yardım edebilecek varsa bulmam da çok sevaba girer :)