Cplscarlet-modern City (complete %4)

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çoğunuzun Bildiği Üzere Modern Bir Şehir Yapmayı Planlıyordum.Yavaş Yavaş Bu Plan'i Hayata Geçiriyorum.şu an Modern Evlerden Oluşan Küçük Bir Kasaba var, Gün Geçtikçe Eklemeler Yapıyorum.Bir Restaurant Ekledim Şimdide Apartman Yapımına Başladım.
DevLet Binasi Yapım Aşamasında ;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birkaç Tane Apartman ;

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:kalp: Resimler Güncellendi :melek:[DOUBLEPOST=1369293550,1369252374][/DOUBLEPOST]Yeni Fotograflar Ekledim,Görüş Ve Eleştirilerinizi Almak İstiyorum. :melek:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Evler Birbirinin Aynısı Ufak Detaylar Degişmiş Sadece Hep Aynı Evi Az Orasından Burasından Değiştirerek Şehir Olmaz Az Değişik Yapılar Üzerinde Dur
Projene gelirsek Az Ünü Mimarlardan Esinlenerek Güzel Bir Şehir Yapabilirsin Tek Katlı Şehir Olmaz :D

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evler Birbirinin Aynısı Ufak Detaylar Degişmiş Sadece Hep Aynı Evi Az Orasından Burasından Değiştirerek Şehir Olmaz Az Değişik Yapılar Üzerinde Dur
Projene gelirsek Az Ünü Mimarlardan Esinlenerek Güzel Bir Şehir Yapabilirsin Tek Katlı Şehir Olmaz :sırıtmak:
Evlerin Hepsine Ayni Dememen Gerekli.Çünki Sadece 2 tanesi Benziyor Ufak detaylarda Degil Evin Yapısı Degişik Fakat Benzıyor.şu an Şehir Buakdar Degil Zaten birçok Ekleme Yapıcam %1 Bile Degil Map Yani :) . Saglam Build'lere Gelince İster istemez Akılda Kalıyor O Tarz Yapılar Sonra Alıntı Diyorlar Felan. O Yüzden Pek Takılmıyorum Planette :)

kurt2244

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki Gibi Modern Bir Şehir Yapmayı Planlıyorum.Devlet Binasi,Modern Evler,Apartmanlar,Dükkanlar,AVM ve bunlara Benzer Birçok Yapı Bulanacak.İçlerini Şimdilik düzenlemeyeceğim.Şehir Bittikten Sonra Yapımlarına Başlayacağım.Şuanlık Sadece 6 Tane Modern Evim Bitti :).Fakat Gün Geçtikçe Konuyu Güncelliyeceğim.Tabi Bittikten Sonra Fotograf Atamayacağim.(5'ten Fazla) Bu Yüzden Video ile Halledeceğim.Tabikide Yapılırken Birçok Fotograf Alacağim.Fazla Uzatmayayım Map'in Şuanki Halinin Fotograflari;

ya bu modun adı neydi bu arada güzel :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Evlerin Hepsine Ayni Dememen Gerekli.Çünki Sadece 2 tanesi Benziyor Ufak detaylarda Degil Evin Yapısı Degişik Fakat Benzıyor.şu an Şehir Buakdar Degil Zaten birçok Ekleme Yapıcam %1 Bile Degil Map Yani :) . Saglam Build'lere Gelince İster istemez Akılda Kalıyor O Tarz Yapılar Sonra Alıntı Diyorlar Felan. O Yüzden Pek Takılmıyorum Planette :)

Medieval Gibi Modern Mimaride Birbirine benzer O yüzden alıntı diyemezler sen sadece esinleneceksin 1/1 ayı yap demiyorum

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Medieval Gibi Modern Mimaride Birbirine benzer O yüzden alıntı diyemezler sen sadece esinleneceksin 1/1 ayı yap demiyorum
Anladım Demek İstediğini Fakat Gel Bunu Diğerlerine Anlat.Birisi Çıkıp Diyor alıntı Yapmış Diye,Adın Karalanıyor.Ondan Sonraki Yapılarına Sürekli Alıntı Gözüyle Bakılıyor,Ben Bunun Olmasını İstemiyorum :)

kurt2244

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anladım Demek İstediğini Fakat Gel Bunu Diğerlerine Anlat.Birisi Çıkıp Diyor alıntı Yapmış Diye,Adın Karalanıyor.Ondan Sonraki Yapılarına Sürekli Alıntı Gözüyle Bakılıyor,Ben Bunun Olmasını İstemiyorum :)
:D alıntı degildir bence BİDE SU güneşten falan gölge oluyodu ya o modun adı neydi :D

umut_

En iyi cevaplar
0

Çekremizdeki Çogu kisi Biild yetenegi olmadıgından hatta çogu creativede survivalde yapmadıgımız evlerden yaptıgından böyle oluyor :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak,düz dünyaya yapma bu şehir projelerini.Bir tane program vardı ismini bulursam yazarım ondan kendi dünyanı yaratabiliyordun.Bu arada evlerin yapılış şekli birbirlerine benziyor.Biraz değişiklik yapmanı öneririm.Onun dışında güzel.Programın ismi "World Painter"

+

Shader Mod 1.5.2 ye çıktı mı ?