Pro Iv Set Basmayı Öğretene Hediyeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esrefs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar pro4 set basamıyorum mutlaka birinde faklı bir şey çıkıyor sabrım tükendi
enchant alfabesini neredeyse ezberledim bi halta yaramıyor ne yapacaz lo pro IV
basmak için elmas ambarımı tükettim söyleyen büyük sevap işler nolur söyleyin söyleyene ve olursa o kişiye brickforceden çar vercem.[DOUBLEPOST=1369153965,1369152909][/DOUBLEPOST]Çarda çok emek vardır ve 5 adet güzel sınırsız silah ve map yapraken çk rahat kulanabilceniz materyeller var.

RoelTorEs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Kitaba Ench Bas Sonra Örs Yapıp Ench Basacağın Eşyayı Koy Ve Bas Pro Iv Olmassa Kitaba Basmaya Devam Et

Not:Hediyeye Gerek Yok Zaten Brick Force Oynamıyorum. :p

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Single sıkıcı beya insan korkuyor creperr dan ve belli süre sonra sıkılıyorum birde çok ilerleyince canım sıkılıyo tntyi alıyom heryeri patlatıyom .:zombikatili:

O senin sorunun ben hiç sıkılmam :kahve:

LoveCraftBuse

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer Pro IV yani Pro 4 Set yapmak istiyorsan enchant tablenin etrafina kitaplari koyacaksin.3Kat yapmana gerek yok.Sadece 1 kat.Ondan sonra 30 yazan yere bastımmı şansına çıkar.Ama bazen bastıgında pro4 çıkmayabilir.

esrefs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer Pro IV yani Pro 4 Set yapmak istiyorsan enchant tablenin etrafina kitaplari koyacaksin.3Kat yapmana gerek yok.Sadece 1 kat.Ondan sonra 30 yazan yere bastımmı şansına çıkar.Ama bazen bastıgında pro4 çıkmayabilir.
Biliyorum onu ama enchabt alfabesi var onun kodunu istiyorum.