Yeni Bilgisayar

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bi yeni bilgisayar almayı düşünüyorum fakat hangi marka alıcağımızı bilemedim.Arkadaşım Toshiba al hızlı çöküyo ama bence en iyisi Toshiba diyor.Casper'lerde çok uygun acaba dandik mi satıyor Casper ? Önerdiğiniz bi marka varsa söylebilirsiniz.Ben Toshiba düşünüyorumda ??

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Masaüstü alacaksan toplama al. Dizüstü alacaksan Asus'u öneririm. Ayrıca çökme biraz kullanım ile alakalı. Yani şu marka daha hızlı çöküyor, bu diğerine göre daha az çöküyor tarzı şeyler söylemek yanlış.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler kardeşim.Benim ikizim var biz birlikte oynamak istiyoruz o yüzden laptop istiyoruz.Toshiba iyimidir JakSocket.Casperde birde biraz şüphem var.Kitleniyor felan diyorlar.Birde Teknosa'da 16GB Ram 2 GB Ekran Kartı 1300 Tl idi herhalde.Çokmu ucuz ?

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Toshiba'da iyidir onu da düşünebilirsin ama Casper'ı aklından bile geçirme bence. Pek kaliteli bir marka değil. Ayrıca Teknosa'da gördüğün laptopun linkini atarsan daha iyi bir açıklama yapabilirim. Ekran kartı 2 GB olabilir ama 2 GB diye tüm oyunları açacak diye bir şey yok.

Specthor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler kardeşim.Benim ikizim var biz birlikte oynamak istiyoruz o yüzden laptop istiyoruz.Toshiba iyimidir JakSocket.Casperde birde biraz şüphem var.Kitleniyor felan diyorlar.Birde Teknosa'da 16GB Ram 2 GB Ekran Kartı 1300 Tl idi herhalde.Çokmu ucuz ?
Laptop Pişmanlıktır --- Masaüstünün kadar iyi olmuyor ve bu arada Casper sakınalma aldıktan 4 ay sonra arızanlamalar art arda geliyor tecrübeliyim