Lan Üzerinden Multiplayer

Survival1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar,

Biz arkadaşımla aynı modeme bağlıyız iki adet minecraftlı bilgisayar var. Fakat ben oyunu Yerel Ağ üzerinde paylaşıyorum göremiyor. O paylaşıyor ben görüyorum fakat bu defa da bağlanamıyorum hata veriyor. Virüs programlarını devre dışı bırakma gibi kombinasyonları denedik.

Ağ gerçekten sağlam çalışıyor çünkü Counter ı karşılıklı yerel ağ üzerinden oynayabiliyoruz. Çözüm önerisi olan var mı?

Çözümünü bulandan Allah Razı olsun.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
minecraft versiyonlari uyumsuz olabilir yada güvenlik duvari engelliyor olabilir biryerde isletim sistemlerinin fakli olmasindan kaynaklida olabilecegi yazisinida görmüstüm 2nizde forced update yapin güvenlik duvarlarinizi kapatin lani actan tekrar deneyin

Survival1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Versiyonlarımız ve işletim sistemlerimiz uyumlu. Benim kendi Firewall ım kapalı fakat bir de arkadaşımın bilgisayarına bakayım ilgin için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1369674056,1369673562][/DOUBLEPOST]
minecraft versiyonlari uyumsuz olabilir yada güvenlik duvari engelliyor olabilir biryerde isletim sistemlerinin fakli olmasindan kaynaklida olabilecegi yazisinida görmüstüm 2nizde forced update yapin güvenlik duvarlarinizi kapatin lani actan tekrar deneyin

Kardeşim Allah senden razı olsun diğer bilgisayarın duvarı açık kalmış kapattık onu oynuyoruz. Allah razı olsun gerçekten. Çok teşekkürler.