berkancelep
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
minecraft 1.5.2 yi indiriyorum ayni denildigi gibi ½appdata½ i aciyorum ama orda .minecraft diye bir dosya yok napicam
minecraft 1.5.2 yi indiriyorum ayni denildigi gibi ½appdata½ i aciyorum ama orda .minecraft diye bir dosya yok napicam
çok özür dilerim rahatsız etmek istemezdim. Minecraft a yeni başladım 1.5.2 versiyonunu internetten indirdikten sonra texsture pack ve mod secenekleri gelmiyor sadece tek li , çoklu ve ayarlar bölümü var.Modlu oynamak istiyorum ama olmuyor.Yardım lütfen...!!!
minecraftı hiç açtınmı? açmadıysan klasörde yüklenmez.Tamam buraya yanlis yazmisim %appdata% diye klasorde .minecraft yol sorun o
Tamam buraya yanlis yazmisim %appdata% diye klasorde .minecraft yol sorun o
Force update yap ve büyük ihtimalle yüklemeyi beceremedin.Tavsyiem skydaz.com dan modu indir.Modu kurarken forgeda kuruyor.Yaw ben Forge yi indirdim bu seferde minecraft açılmıyor siyah ekran kalıyor yanındanda java ekranı var Hello yazıyor adam benimle dalga geçiyor sanki... Bu durumu nasıl düzelticem lütfen yardım edin.
O yeni komutla birlikte geldi.scoreboard sistemi ile ilgili bilgi lazım
O yeni komutla birlikte geldi.
/scoreboard objectives add totalKillCount totalKillCountsoyunda öldürdüğünüz herbir mob için scoreboarddaki puanınız artar/scoreboard objectives add deathCount deathCountoyunda her öldüğünüzde scoreboarddaki ölüm sayınız artar/scoreboard objectives add playerKillCount playerKillCountöldürdüğünüz herbir oyuncu için scoreboardda bir puan alırsınız/scoreboard objectives remove <isim>istediğiniz scoreboard tablosu silersiniz/scoreboard objectives setdisplay sidebar <isim>tablonuz yanda gözükecektir (ilk işlevi gerçekleştirdiğiniz sürece)Alıntıdır.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[/quote
denedim ama olmadı![]()
Büyük küçük harf duyarlı kardeşim.Ona göre yeniden yaz.Tek oyunculuda yaz.Server olarak ise vanilla kullan.