Beyler Bi Bakarmısınız ?

Massacre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merabalar.fazla uzatmadan direk soruya geçmek istiyorum. öncelikle ben 1.5 de oynadığım mapı 1.6ya geçirebilirmiyim .demek istedğim su değil ctrl+c saves ctrl + v değil.yani savese attığımda 1.6 açıcakmı açarsa atlar felan yeni updateda gelen şeyler eklenirmi ?

eren1983

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yeri değil ama kusura bakmayın arkadaslar benim minecraft kasıyor bilgiğiniz bir texture varmı kasmasını engellemek için az kassa bile yeter şu an baya kasıyorda :(

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Belki haritanda atlar spawn olmaya başlayabilir.

arkadaşlar yeri değil ama kusura bakmayın arkadaslar benim minecraft kasıyor bilgiğiniz bir texture varmı kasmasını engellemek için az kassa bile yeter şu an baya kasıyorda :(

Doku paketlerinin etki edeceğini sanmıyorum, şunları önerebilirim: Arka planda çalışan programları kapat, mümkünse RAM'ini yükselt, Görev Yöneticisi'nden Minecraft'ın işlemine (javaw.exe) öncelik tanı.
Not:Evet, yeri değil.

eren1983

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kapatıyorum hatta bi mod var optifine felan ayarların hepsini en düşük yaptım etki yok benim diğer bilgisayarda kasmıyor vista ondanda internet yok flaş dan atsam update istiyor internet lazım :S