Cplscarlet-modern City (complete %4)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Son apartmanda ortadaki köprüye yaprak ekle (sarmaşık gibi düşün işte) sonra ortasından su akıt.

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dediğim Gibi Şu Sıralar Pek Çalışamıyorum Ama Bakalım.Boş Vakit Buldukça Çalışmalarıma Devam Ediyorum.

darkangel123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
s.a kardeşim skype verirmisin sana yardımcı olmak isterim bulderliğim üst düzeyde skype ver konusalım...

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
s.a kardeşim skype verirmisin sana yardımcı olmak isterim bulderliğim üst düzeyde skype ver konusalım...

Single P. Modunda Yaptığım İçin Yardım Almayı Pek Mümkün kılmıyor. :melek:[DOUBLEPOST=1370407529,1370145459][/DOUBLEPOST]Yapım Aşamasında Olan Devlet BinasiNin Resmi Eklendı... Güncel :melek: Yorumlarınızıı Beklıyorum[DOUBLEPOST=1370592614][/DOUBLEPOST]Güncel.. Yorumlarınızı Beklyıorum Yeni Yapılarla İlgili...

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Single P. Modunda Yaptığım İçin Yardım Almayı Pek Mümkün kılmıyor. :melek:[DOUBLEPOST=1370407529,1370145459][/DOUBLEPOST]Yapım Aşamasında Olan Devlet BinasiNin Resmi Eklendı... Güncel :melek: Yorumlarınızıı Beklıyorum[DOUBLEPOST=1370592614][/DOUBLEPOST]Güncel.. Yorumlarınızı Beklyıorum Yeni Yapılarla İlgili...
single da yaptığın bir mapi serverine aktarabilirsin çok kolay istersen skype ver anlatayım ?[DOUBLEPOST=1370594807][/DOUBLEPOST]ve bu hayal gücü nerden geliyor ben köy tasarlamaya çalışınca bunun gibi birey oluyor ama su yerine tnt veya lav :( (tabii ki bunu ben yapmadım ama deneyince 3 evden sonra patlatıyorum :( )
2013-06-05_19.23.40.png

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biliyorum Ben Aktarmayı Fakat Gereksiz.Zaten Tek Başıma yapıyorum :) İlk Başlarda Tabi herkes İyi Olucak Diye bir şey yok.Yaptıkça Kendini Geliştiriyor İnsan :) Daha iyiyi Hedeflemek Önemli Herzaman

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nico bende şehri askıya aldım şimdilik fakat harita yapmaya başladık.[DOUBLEPOST=1370628576,1370628492][/DOUBLEPOST]Devlet binası güzel.Ortayı 2 kat yapmayı unutma .)