Aşırı Güzel Bir Map Için Builder Ve Kızıltaşçı..

Raptor_killer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir tane hamachisiz[no-ip] kurmayi bilen adam lazım.. Diyerek konuya girdim..Anlatıyorum n'oldu?

RavenTeam Olarak çok güzel bir hikaye bulduk..[Demek ki grubça çalışmak gerekiyormuş.]Grupça bulduk bu hikayeyi...Kısacası bize bir builder,bir de kızıltaşçı gerekiyor[NOT:Server kurmayi bilen lütfen gelsin..]İsteyenler bana mesaj atsın..

Hikayenin konusunu anlatıyorum[KISACA]:

YIL 2100,3.Dünya Savaşı yeni bitmiş...
Bu savaş olurken,Teon diye biri dev bir laboratuvar icat etmiş ve savaştan kurtarabildigi insanları buraya almış..Laboratuvara..[Oyunda dipnotlarda geçecek örnegin:]
NOT:SAVAŞTA KURTURALINLARIN HEPSİ ERKEKMİŞ..GENLERLE ÇOGALTILMIŞ DEV LABORATUVARIN NÜFÜSÜ.. işte bunun gibi dipnotlar..

Fakat bütün oyun laboratuvarda mı geçecek?Tabii ki hayır..Laboratuvarın kurucusu olan Teon bir portal icat eder ve seni deney faresi olarak kullanır,seni portala atar..Sende kendini Skyland'da bulursun..Skyland:Herşeyin havada uçtugu bir cennet-cehennem dir..Şimdilik detaysız olarak bu kadar..

Neyse Arkadaşlar kısacası;Bir builder,Bir kızıltaşçı arıyorum..[DOUBLEPOST=1369932409,1369929229][/DOUBLEPOST]Biraz çabuk katılmak isteyenler..

Canİşcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
beyler builderım iyidir redstoneda az çok bilirim (az çok dediğimde baya )
ayrica ben texture packde yapabilirimm ??? (adamlar hemen üşüşcek :D )

Raptor_killer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
melih olan benim..[DOUBLEPOST=1369942071,1369940137][/DOUBLEPOST]sw kurmayi bilen biri aranıyor..[DOUBLEPOST=1370020133][/DOUBLEPOST]Hala aranıyor :D