Minecraft Serverimde Lag Sorunu

fearlore

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkdaşlar bukkit server kurdum no ipten sabit ip aldim port açtim her şey tmm 4 gb ram verdim servere ama serverime 5-7 kişi girince fena lag oluyor bunun çözümü yokmu no lag plungi yükledim clear lag plungi yükledim intrnetimin hizi 350 kb 1 ay sonra 850 kb çikiyor pc son model her şey tmm ama niye lag lag lag lag var anlamadim birisi çikip söylermi kafayi yemek üzereyim herşeyi düzgün yaptim abartili plungilerde yok işe yaramiyan plungilerde yok ama niye lag yapiyorrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İnternet hızını test ediyor. Siteye girip BEGIN TEST tuşuna basıp bi süre bekle PING , DOWNLOAD SPEED ve UPLOAD SPEED değerleri geldikten sonra
SHARE THIS RESULT tuşuna basıp sana verdikleri URL'yi buraya yapıştırmanı istiyorum. Veya kolayına geliyosa ss alabilirsin.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sorun tahmin ettiğim gibi upload hızın. (0.67 MB/s) Sunucun VDS olmadığından ne kadar ram yedirirsen yedir internetinin iyi olması gerekir ama biçok kişinin yanlış düşündüğü şeylerden biri bu sadece Download değil Upload hızınızda çok önemli server için. O kadar kişiyle Lag Free bi oyun için en az 5 MB/s civarında bi uploadın olması gerekiyor. Sen lag yaşamayabilirsin ama arkadaşların kesinlikle bu hızda lag yaşar.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş senin sorunun internet te değil onlarda sen texture pack yükle ben server hiç oynamadım oyun girince dosya felan yüklüyor mu?:bomba:

fearlore

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaş senin sorunun internet te değil onlarda sen texture pack yükle ben server hiç oynamadım oyun girince dosya felan yüklüyor mu?:bomba:

evet önceden yükledigi halde servere girdigim de felan sonra geçti o sorun ya yardim edin şu lag sorunun nasil çözerim[DOUBLEPOST=1370103550,1370083855][/DOUBLEPOST]güncell

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi arkadş bnde de aynı sorun olmuştu artık bezmiştim.bir baktım video ayarlarında hepsini düşük yap ama fps maximum olsun o zaman olur sonra sana SoartaxYok (Kalıcı Yasaklanma) diye bir texture pack var onu yükle ondan sonra sorun çözülmüştür. Yazdıklarımı bir beğensen lütfen arkadaşım

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorun tahmin ettiğim gibi upload hızın. (0.67 MB/s) Sunucun VDS olmadığından ne kadar ram yedirirsen yedir internetinin iyi olması gerekir ama biçok kişinin yanlış düşündüğü şeylerden biri bu sadece Download değil Upload hızınızda çok önemli server için. O kadar kişiyle Lag Free bi oyun için en az 5 MB/s civarında bi uploadın olması gerekiyor. Sen lag yaşamayabilirsin ama arkadaşların kesinlikle bu hızda lag yaşar.
Ayni sorun bendede var fakat internet hizim buyur ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.