Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar şimdi ben minecraft server oluşturmak istiyorum bunun ama android telefondan giriyorum sabit ip değildir heralde port açarsam olur mu yada port açma programı önerseniz olur mu?
Benimki modem değil android telefonla bilgisayara bağlanıyorum öyle port açılır mı
Yani nasıl port açabilirim telefon a değil telefondan wi fi yi açıyorum uzaktan erişim gibi bir şey bilgisayara bağlamak zorunda kalmıyorum ama açabilirmiyim bnimde bir serverim olsun istiyorum:ağla:
ben sadece kelime öğüt gibi bir şey söyledim yanlış anlamışsın bn bir hacker değilim daha kücüğüm[DOUBLEPOST=1370108886,1370108793][/DOUBLEPOST]konudan sapmayın arkadaşlar port açabilir miyim
ve ben hacker değilim halde herkes bana sen hacker sin diyor durduramıyorum diyip diyip duruyor.Nuck savaşına hazırlanıyorum[DOUBLEPOST=1370109075,1370108996][/DOUBLEPOST]ayrıca paradox nedir bn türkistan asıllı olduğum için bazı kelimeler bilmiyorum
Değerlendirme nasıl yapılıyor[DOUBLEPOST=1370109694,1370109612][/DOUBLEPOST]port açabilecek miyim bir öneride bulunun