Medieval City Project [CreateWorldBuild]

Devam Edeyim mi?

• Et

Kullanılan: 3 75.0%
  • Etme Lan ...... Gibi Olmuş

Kullanılan: 0 0.0%
  • Daha güzel Yapabilirsin Et Bence

Kullanılan: 1 25.0%
  • Kötüsün Ama Kendini Geliştirebilirsin

• Potansyelin var

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar Bu Hafta Sonu build ekibimizle çalıştım Ve Bir Medieval City Yapmaya başladım.Şehrimiz Daha yeni yeni olgunlaşıyor.Boş Zamanım Olduğumda Bir kaç tane Ekleme Yapıyorum.Şimdi Neler Yaptığımın Listesi,Neler Yapılacağını,Vede Resimleri Görüceksiniz
Neler Yapıldı?
1 Su Kaynağı
2 Şehrin Savunması için Kule
3 Avcı Evi
4 Tarla
5 iki Tane Ev (Biri Küçük Biri Büyük)
6 Bir Tane Mediveal Köşk
7 Bir Tane Ambar
8 Biracı
Resimler
Şehrin Şimdiki Görüntüsü
Birinci Resim.png

Ambar
iKİ.png

Kule
564.png

Biracı

Güncelleme
Arkadaşlar köy bitti Arena Falan Koymak Fikrinide Benimsemedim Pek Bu Yüzden Köy Bitti.Bu Köyü Adventure Map İçin Kullanacağım Bitince Haritalar Kısmına Koyarım Desteğiniz İçin Sağolun

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamıyla Ben Yaptım Zaten Mediveal'de Birbirine Benziyor Doğrusu.Kule'yi Yaparken Youtube Bana Yardım Etti Ama Bidaha O Hataya Düşmem.Kule Haricinde Hepsi Benim Eserim Kulede Youtube'dan Video'dan Baktım.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buzun üstüne Medieval city project fail complete %10 :yapmacık:

Marluck

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mediveal değil,Medieval :D Bu arada güzel gidiyorsun ama karın üstüne?Ne biliyim garibime gitti.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mediveal değil,Medieval :sırıtmak: Bu arada güzel gidiyorsun ama karın üstüne?Ne biliyim garibime gitti.
Hep Bir Yalanla yasamışım :( Kar Çünkü İlk Olarak Adventıre mapı Olarak düşünmüştüm.Ama Sonunda Bu Ortaya Çıktı.Hem Nasıl Desem Hemen Yanında Çöl Var Hemde Diğer Yanında Deniz Var.Onun için Karı Seçtim Hem Kış Soğuk Havası Vermeyede Çalıştım Biraz