Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar minecraftı acıyorum oyuna giriyorum 1dk olmadan direk kapanıyor
bunun cözümü nedir bilen warmı
Sistem özeliklerim.
Intel coleron D CPU 3.06GHZ
2 GB REM
ASUS 124 MB EKRAN KARTI
1.O REM Diye yazılmaz RAM Diye yazılır. Sorununa gelirsek ekran kartı driver'I yüklü olmayalabilir. 124 MB Ekran kartı diyorsun yeterli olmayabilir. Ama ben yeterlidir herhalde diye düşünüyorum. 3.Java olmayabilir java olmadan oynanmıyo
1.O REM Diye yazılmaz RAM Diye yazılır. Sorununa gelirsek ekran kartı driver'I yüklü olmayalabilir. 124 MB Ekran kartı diyorsun yeterli olmayabilir. Ama ben yeterlidir herhalde diye düşünüyorum. 3.Java olmayabilir java olmadan oynanmıyo
Ayarları en düşüğe getir kanpe yakhıyosun hanyyyyyyyyyyyyyyyyy olmazsa ekran kartın düşüktür bende 1 gb ekran kartıyla kasıyor oyun en kötü ayarda olduğu halde kanpeeeeeeeeeee yakhıyosunnn hanyyyyyyyyyy
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.