Tabletlerden Anlayanlar Bi Baksınlar Nolur...

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben tablet almayı düşünyorumda maksimum 250 tl verebilirm bana göre süper bi tablet buldum (bana göre derken bence özellikleri süper) link vereyim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ne düşündüğünüzü sizce alayım mı almayaım mı yazın

-Selin-

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir resmini filan eklesen, özelliklerini filan yazsan? Üye olmadığımız için tabletin resmini, özelliklerini göremiyoruz :)

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
BENİM TABLET VAR ondada minecraft oynuyoru m çok güzel oluyor ama özelliklerini yazsan

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl ya bende üye dğilim ama görüyorum neyse ekliyeyim bu arda fiyatı 211tl + KDV

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Wow çok iyi bunu al çok güzel miş özellikleri de iyi ye benziyor
oyna bnce al sana söyleyeyim

VE bir konu açtım Yardım edeceğim bir konu var mı diye bir konu açtım bakarsanız sevinirim ve arkadaş tableti alacak olan arkadaş mesajımı bir beğensen lütfeennn:bomba:[DOUBLEPOST=1370452699,1370452634][/DOUBLEPOST]Wow çok iyi bunu al çok güzel miş özellikleri de iyi ye benziyor
oyna bnce al sana söyleyeyim

VE bir konu açtım Yardım edeceğim bir konu var mı diye bir konu açtım bakarsanız sevinirim ve arkadaş tableti alacak olan arkadaş mesajımı bir beğensen lütfeennn:bomba:

Mkarslan_happyspor

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabletlerden çok iyi anlarım ve aradığın TL sınırında bu sınıfının en iyisi bence ama UYARI!!! Subway Surfers ı kastırır benim arkadaşımın S3 ü ve Note 2 si kastırıyor iPhonelarda iPadlarde iPodlarda hiç kastırmaz ben uyarımı yapayım da ama bu tablet de güzel hevesini kaçırmak istemem :D

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabletlerden çok iyi anlarım ve aradığın TL sınırında bu sınıfının en iyisi bence ama UYARI!!! Subway Surfers ı kastırır benim arkadaşımın S3 ü ve Note 2 si kastırıyor iPhonelarda iPadlarde iPodlarda hiç kastırmaz ben uyarımı yapayım da ama bu tablet de güzel hevesini kaçırmak istemem :sırıtmak:

alakası bile yok :D (bence) benim kuzende q-note var ve özellikleri bundan daha düşük hiç te kastırmıyor aksine çok akıcı oynatıyor

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet benimki de başka bir tablet ayrıca hiç kasmıyor internette gezinirken fazla pencere kastırabilir ama oyunlarda kasmaz pc demde mc kasıyor
ama TABLETTE hiç kasmıyor :vampir:

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabletlerden çok iyi anlarım ve aradığın TL sınırında bu sınıfının en iyisi bence ama UYARI!!! Subway Surfers ı kastırır benim arkadaşımın S3 ü ve Note 2 si kastırıyor iPhonelarda iPadlarde iPodlarda hiç kastırmaz ben uyarımı yapayım da ama bu tablet de güzel hevesini kaçırmak istemem :sırıtmak:

bu arada İpod mp3 deilmi :sırıtmak: nasıl oyun oynayacan

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Benimki APPLE tablet ama android işletim sistemi değil minecraft indirdim hiç kasmıyor masaüstünde çok fena kasıyor laptopda az kasıyor tablette hiç kasmıyor:sırıtmak:

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
MİNECRAFT TABLETTE DE OYNANABİLİR AYARLARDA DOKUNMATİK EKRAN MODU VAR VE EKRAN DA TUŞLAR VAR AYNI ANDROID DE GTA OYNARKEN EKRANIN ÇEVRESİNDE TUŞLAR GİBİ :zombikatili:

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mkarslan happy por adlı arkadaşa diyordum size değil:gerçektensinirli:[DOUBLEPOST=1370540234,1370540136][/DOUBLEPOST]Mkarslan happy por adlı arkadaşa diyordum size değil:gerçektensinirli: