Pe 0.7.0 Ios Linki!!! Resimlerle Iceride!!!!

En iyi cevaplar
0
Oyun menüsü tamamen değişmiş ve daha açık renkli içinizi ferahlatan bir menü.
Artık kovalar da var. Creative modda da bulmak mümkün.
İnek Koyun Domuz Tavuk spawn egg gelmiş creative moda.
Tavuk yumurtası da oyunda var. Her modda bulunuyor.
Chat menüsü de geldi ama PC versiyonundaki gibi gamemode komutları çalışmıyor.
Pasta geldi.

Ve harita bayağı büyümüş.
Sanki biraz texturelerle oynanmış gibi. Bana bi farklı hissettirdi.

Tüm resimler bana aittir.

Link: limelinx.com/fpn8 linki kopyalayın ve adres çubuğuna yapıştırarak gidin :)
Rar şifresi: darthvadersson

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Realms serverleri betaymış ve 10 kişilikmiş. Bedava olarak 10 kişi oynayabilcez. Mojang Account açıyorsunuz ve giriyorsunuz. Daha test etmedim. İleride büyük serverler paralı olcakmış. Açıklamadan çevirdim.[DOUBLEPOST=1370500382,1370498768][/DOUBLEPOST]LINK EKLENDIII[DOUBLEPOST=1370509189][/DOUBLEPOST]GUNCELLLL

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grafiklerle oynandı demişsiniz. Doğrudur, daha gerçekçi yapıldı ve gölgeleştirildi. Bunu yapan yeni gelen Smooth Light özelliğidir. Options'tan kapatırsanız grafikler eskisi gibi olacaktır. Ama bence Smooth L. özelliği çok güzel.

En iyi cevaplar
0
Grafiklerle oynandı demişsiniz. Doğrudur, daha gerçekçi yapıldı ve gölgeleştirildi. Bunu yapan yeni gelen Smooth Light özelliğidir. Options'tan kapatırsanız grafikler eskisi gibi olacaktır. Ama bence Smooth L. özelliği çok güzel.
Teşekkürler ama ben bunu kötü anlamda dememiştim :) Bu hali daha güzel. Bir şey sorucam: Realms server açabildiniz mi?

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır maalesef açılmıyor. Ve güncellemeyle Chest ve Furnace bozuldu. Bu yüzden bence 2-3 gün sonra 0.7.1 Bug güncellemesi gelebilir.