Minecraft Photoshop! (çok Acemi)

hulk1122

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, adobe photoshop cs4'ü yeni kullanmaya başladm birkaç basit photoshop yaptm daha acemiyim ilerilerde elimden daha güzelleri gelecektir eminimki ama şimdilik bunlar :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar bu fotoğrafı internette bulabilirniz ben heryeri renksiz yapıp sadece herobrine ve çitleri renklendirdim...

arkadaşlar bu fotoda da aynı şeyi yaptım biraz farklı olarak paintden 1 ek kattım :DASFASD

hulk1122

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler fotoları internetten buldum kendim fotoğrafı siyah beyaz yapıp istediğim yeri renklendirdim farklı fotoğraf kaydırma yok sadece renk... Ama daha başka bir konuda bahsediyorsanız bilmem ben sadece kendim renk ayarı yaptım o kadar...

Dipnot: Cevap bekliyooom :)

patrayanist

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak anlayamadım siz bu resimlere ne yaptınız ? İnternetten buldunuz sonra resmi siyah - beyaz yaptınız, sonrada sıfırdan renklendirme mi yaptınız ? Biraz daha ayrıntılı anlatırsanız neyi değerlendirmemiz gerektiğini daha iyi anlarız

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak anlayamadım siz bu resimlere ne yaptınız ? İnternetten buldunuz sonra resmi siyah - beyaz yaptınız, sonrada sıfırdan renklendirme mi yaptınız ? Biraz daha ayrıntılı anlatırsanız neyi değerlendirmemiz gerektiğini daha iyi anlarız
çok dogru noktaya değindiniz