Miniatürk (%40)

basarsapci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu gün Maya Piramidi yapacaktım. Küpleri doğru saymadığım için beklediğimden küçük oldu. Ben de bozmak istemedim. Yanlarına bir kaç yapı daha ekleyerek Miniatürk'ü yapmaya başladım. Bir kısmı bittikten sonra sizin düşüncelerinizi öğrenmek için bu konuyu açtım. Umarım beğenirsiniz :) Eğer beğeni olursa yapmaya devam edeceğim.
Maya Piramidi:
Galata Kulesi(Pek olmadı bunu kaldıracağım):

Boğaziçi Köprüsü:
Anıtkabir:

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ok eyw tşk[DOUBLEPOST=1370944936,1370944796][/DOUBLEPOST]sen bana atarmısın .minecraftını yapamadım

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
no bilgisayarın özellikleri çok yüksak 134 modlu mineraft var onu kullanıyorum da ondan gibime geliyor ama bi tek bunu yapamıyorum o shaders çıkıyor ama o texturesini seçince olmuyor heryer kapanıp açılıyor ama değişmiyor gölge fln olmuyor ??

Marluck

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
no bilgisayarın özellikleri çok yüksak 134 modlu mineraft var onu kullanıyorum da ondan gibime geliyor ama bi tek bunu yapamıyorum o shaders çıkıyor ama o texturesini seçince olmuyor heryer kapanıp açılıyor ama değişmiyor gölge fln olmuyor ??

modlu minecraftı yedekle ve sil sonra temiz bir minecraft'ta internetten bakarak yükle çalışır.Bende çalışıyor.

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen beni uğraştırmayıp direk atsan .minecraftı lütfen uğraşamicam zaten birazdan kapatıcam hadii lütfenn lütfenn 30 kd daha buradayım lütfen at hadi ya at :kırıkkalp: :ağla: :acı: :/ :| :uğraş: