Arkadaşlar imkansızı başardım girin bakın

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar oyunda en zor bulunan işi yaptım nethere gittikten sonra eve dönerken sizi mağraya yollaması çok çok çok zor ihtima bende ise ilk kezde oldu ve diğer deneyişlerimde düzelmedi.[DOUBLEPOST=1371157955,1371157892][/DOUBLEPOST]

izleyin işte kanıtı inanmayanlar izlesin elimden geleni yaptım

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    305.7 KB · Görüntüleme: 432

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Allah'ım sana geliyorum.
Nether'de çeksen ne yazar.
İlk portali mağraya kurmussun sonrada foto çekmişsin.

öle bir şey yapmadım eve kurdum nether portalı zaten 14 tane kırıcak kadar işsiz bir insan olmadığım için 10 tane kırdım sonrada yaptım kazmam kırılmak üzereydi eve gittim anvil de kazmayı tamir ettim gittim nethere netherden eve gittim ghast saldırıyordu eve döndüm! portal kırılmasın diye ama mağraya gitti !!!!!

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
beyler minecraft oynayan bi çok arkadaşınız vardır bu olayı sorun evin oraya yaptığın nether portalından giripte netherden başka portaldan çıktınmı diye emin olunki 1 i belki bu olayı yaşamıştır.

yektasedat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bi kerede olumlu yönden baksanız ? Arkadaşımız oldu diyor olsa/olmasa ne olur oldu diyerekten fotoğraf çekmiş konu açmış okadar kendini savunmuş bütün arkadaşlarmızın başına gelebilecek olay banada bu olay oldu arkadaşımızada olmuş ne mutlu. İyi oyunlar dilerim inşallah ejderi kesersin güzel güzel seriyi tamamlarsın.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar o benim de bir kez basıma geldi eve poral yaptım nethere gittim sonra geri döndüm magaradayım arkadaşa haksızlık etmeyin

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar işte kanıtı izleyin görün ...
[DOUBLEPOST=1371338651,1371338581][/DOUBLEPOST]
Boş boş yazacagina KANITLA

al kanıtı[DOUBLEPOST=1371339152][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar bi kerede olumlu yönden baksanız ? Arkadaşımız oldu diyor olsa/olmasa ne olur oldu diyerekten fotoğraf çekmiş konu açmış okadar kendini savunmuş bütün arkadaşlarmızın başına gelebilecek olay banada bu olay oldu arkadaşımızada olmuş ne mutlu. İyi oyunlar dilerim inşallah ejderi kesersin güzel güzel seriyi tamamlarsın.

sağol kardeşim inşallah keserim bu gidişle :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hayır o benim de başıma geldi singleplayde fakat ben bu olayı 1.4.5 sürümünde başıma gelmişti lütfen düşüncelere saygı

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
beyler minecraft oynayan bi çok arkadaşınız vardır bu olayı sorun evin oraya yaptığın nether portalından giripte netherden başka portaldan çıktınmı diye emin olunki 1 i belki bu olayı yaşamıştır.

benim başıma geldi :D saveyi sildim bilgisayari yaktim sonra :D