Server Lag,Bug (Her neyse Giderme) Acil!

KronosCrystal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Arkadaşlar Size bir ilginç bir sorum olacak ben bi kere Creative de 40 Kişi 3 GB vermişitm 0 Lagdı Komuşunun internetinden denedim :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: Survivalda 10 Kişi Giriyor 3 GB Vermiştim öyle lagki camı kırıyorsun 10 sn sonra geliyor bunun nedeni ne ? pluginleri aynı yaptım yine bir şey değişmedi lütfen yardım +++++ Acill

KronosCrystal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Ayrı VDS Mi 1 Tane Mi?
1 Tane İse Kaç GB Ram Var?
Kardeş Şöle Anlatiyim Crative 3 GB (SADECE CRATİVE SERVERİ AÇIK.) Birde Survivval 3 GB (SADECE SURVİVAL SERVERİ AÇIK.) Yani kapayıp deniyorum anlıyormusun pluginler aynı. ram aynı . sorun ne moblardan olamaz düzsüzlükten olamaz ne bunun cevabı ?

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde /lagg killmobs dene,olmazsa mapi sıfırla gereksiz şeyler yapma.İstersen yardım edebilirim.

KronosCrystal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim kardeş lagg killmobs yapıyorum 440 canavar öldürüldü yazıyorsonra 3 sn sonra yine 440 canavar civarı doğuyor. mapı sıfırla derken herşeyi silmek işe yaramaz bence :S

KronosCrystal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam çözüm olmaz.Oyuncular gittikçe tekrardan lag başlar.
Zangow kardeşim aynı plugin paketini kullanıyorum çok ilginç değilmi arkadaşın dediği komutuda kullandım redstone sistemi yaptım hatta 2 dakkada bir lagg clear lagg killmobs , lagg unloadchunks yaptım hala lag var plugin paketin falan veya önerin varsa dinlerim .

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zangow kardeşim aynı plugin paketini kullanıyorum çok ilginç değilmi arkadaşın dediği komutuda kullandım redstone sistemi yaptım hatta 2 dakkada bir lagg clear lagg killmobs , lagg unloadchunks yaptım hala lag var plugin paketin falan veya önerin varsa dinlerim .

Redstone sistemleri disko gibiyse kastırır.Gereksiz pluginleride temizlemen gerekir.Yani paket değilde tek tek senin seçerek pluginleri yüklemen lazım.

R

Reloven

Ziyaretçi
Lagı Ençok Yapan Pluginlerden Biride MultiWorld Pluginidir Eğer Bu Plugini Kullanıyorsan Diğer World'deki Şeyleri Tekbir World'e Taşıman Ve Plugini Silmeni Öneririm. Ayrıyetten Survivalde Neden Dahafazla Lag Oldugunu Söyliyeyim Sonucta Mob Kesiyolar Moblarda Lag Yapar İnek Koyun Vb. Hepsi Buna Dahildir Eğer Anlamadıysan Skype Ekle Ayrıntılı Anlatayım. Omer0000123 skype

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lagı Ençok Yapan Pluginlerden Biride MultiWorld Pluginidir Eğer Bu Plugini Kullanıyorsan Diğer World'deki Şeyleri Tekbir World'e Taşıman Ve Plugini Silmeni Öneririm. Ayrıyetten Survivalde Neden Dahafazla Lag Oldugunu Söyliyeyim Sonucta Mob Kesiyolar Moblarda Lag Yapar İnek Koyun Vb. Hepsi Buna Dahildir Eğer Anlamadıysan Skype Ekle Ayrıntılı Anlatayım. Omer0000123 skype

Aynı dünyaya taşısın mı?Kardeşim sen kafayı mı yedin?