Cekirdek Server Kurmayı Anlatıyorum [ Serverler Arası Gecis ] + Syberx Plugin Paketi

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar syberx tamamen bana aitti yusuf diye tanıdıgım 14 yasındaki abi serverin mapini mahvetmis fakat kısa bir calısma [ yaklasık 30 dakika ] butun pluginlerin ayarlarını kendime gore ve map vs hazırladım fakat sonra

Benim uyesi oldugum clanın sunucularını barındırmamı istediler bende boylelikle Minecraft sunucusundan ayrılmıs oldum hediyem ise

-Sunucumun permler dahil full plugin paketi hersey turkce full cok az yeri kendi serverinize gore editlemeniz gerekiyor
-Sunucumun serverler arasındaki gecis programı herkes sordugu icin onuda anlatarak vericem nereden indirildigini falan filan

Bunu yapma nedenim 1. si normal mc den nefret ediyorum
2. si Bunların hepsini o mal ismi lagzım degil forumda cs0kis diye bilinen tipin emekleri
ben yatarak para kazanırken o it gibi calısıp avcunu yaladı aynı zamanda birkacgun icinde evine savcılıktan kagıt gidecek [ domain calınmasından ]

beyler asıl sebebim 2. sebebe dayanıyor iste kısaca o malın emeklerini herkeze ucretsiz dagıtacam =) bundan zevk alıyorum

Nereden dagıtacaksın diye soracak olursanız kendi teamspeak3 adresimden

87.98.131.216 orada benim nick imi bulursanız direk size download linkleri ve ilgili videoları anlamadıgınız yerleride kısaca ozet gecerek anlatıcam
ben surekli teamspeak3 de olurum telefondan girdigim icin fakat gece yatarken ses muteliyorum
genelde oglen 12 ile gece 12 arasında online oluyorum iyigeceler

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardesim direk ugrastirnadan soyleyeyim kullandigimiz seyin adi bungee cord youtube ye yaz bulursun

KronosCrystal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungee Cord Serverleri Bağlayan Bir Craftbukkit gibi birşeydir Birde Serverleri Craftbukkit le deil spigot ile açman gerekiyor :)

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
spigotmc.org araştırın ayrıca 32 gb ramlı makine olması lazım.

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ahmetmelih nerden salliyon 32 gb diye ? Her server kendi verecegin ram miktarina gore ayri ayri calisiyor

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahmetmelih nerden salliyon 32 gb diye ? Her server kendi verecegin ram miktarina gore ayri ayri calisiyor
Kardeşim düzgün bir server den bahsediyorum 32 gb ramlı olmalıdır.
1 lobi cmd , 5 tane oyun cmd açarak olabilir , bunlarıda spigot yanı bungeecord ile yapabiliriz.
bu türk serverler hep böyledir.
play.minez.net (com bilmiyorum)
uberminecraft.net (com bilmiyorum)
son oyuncu
mc.gg
felan filan hepsi böyle.

Speaw

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim düzgün bir server den bahsediyorum 32 gb ramlı olmalıdır.
1 lobi cmd , 5 tane oyun cmd açarak olabilir , bunlarıda spigot yanı bungeecord ile yapabiliriz.
bu türk serverler hep böyledir.
play.minez.net (com bilmiyorum)
uberminecraft.net (com bilmiyorum)
son oyuncu
mc.gg
felan filan hepsi böyle.

aaa
Sonoyuncu da geçmiş arada :)