Hd Texture Pack

texture pack nasıl

• Kullanılan toplam oy
    9

sertaç52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar,
hd texture pack gerçekten begendiğim çok az texture packten birisi her şey sadece hd oluyor ve gerçekten çok güzel buyrun arkadaşlar
2013-06-08_16.02.23.png

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

nbreys

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
doğru ancak faithfullda su değişmiyor ama internettede yok bana sanırım bir serverden geldi :D[DOUBLEPOST=1371544743,1371476452][/DOUBLEPOST]neden saçma olarak işaretlendiki?

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sertaç52 denen abi bütün mesajları saçma olarak işaretliyor. ! Birinin bunu durdurması lazım.Bot mudur nedir :sırıtmak:
Faithfulla reed çok benziyor birinin indirilmesi yeterli bence D:

sertaç52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sertaç52 denen abi bütün mesajları saçma olarak işaretliyor. ! Birinin bunu durdurması lazım.Bot mudur nedir :sırıtmak:
Faithfulla reed çok benziyor birinin indirilmesi yeterli bence D:

abi dediğin kişi 23 yaşında laflarına dikkat et tamam mı bu bir ve eger saçma konuşmasaydılar işaretlemezdim tekrar soyluyorum laflarına dikkat et

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi dediğin kişi 23 yaşında laflarına dikkat et tamam mı bu bir ve eger saçma konuşmasaydılar işaretlemezdim tekrar soyluyorum laflarına dikkat et
Arkadaşım nesin sen ? Bela mısın ? Sürekli yaşını büyütüp dedeyim falan ayakları yapma.
Adam yorumuna ''evet'' yazmış evet demenin neresi saçma söyler misin bana ?
Ve ayrıca 23 yaşında ki bir kişinin minecraft forumunda dolaşması bana pek akıl karı gelmiyor. [?]

batok

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sertaç52 ben bir benzetme yapmışım şaçma demişşin neyin kafasındasın[DOUBLEPOST=1371755658,1371755380][/DOUBLEPOST]profenix adım batok reed hiç kullamadığım için benzettim faitfula gerçekten çok benziyor:)

sertaç52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım nesin sen ? Bela mısın ? Sürekli yaşını büyütüp dedeyim falan ayakları yapma.
Adam yorumuna ''evet'' yazmış evet demenin neresi saçma söyler misin bana ?
Ve ayrıca 23 yaşında ki bir kişinin minecraft forumunda dolaşması bana pek akıl karı gelmiyor. [?]

gerçekten büyük oldugun için başkalarıyla dolaşmak ya da minecraftı sevmek yasak mı ???[DOUBLEPOST=1371846956,1371846885][/DOUBLEPOST]
sertaç52 ben bir benzetme yapmışım şaçma demişşin neyin kafasındasın[DOUBLEPOST=1371755658,1371755380][/DOUBLEPOST]profenix adım batok reed hiç kullamadığım için benzettim faitfula gerçekten çok benziyor:)

ii çok güzel

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçekten büyük oldugun için başkalarıyla dolaşmak ya da minecraftı sevmek yasak mı ???[DOUBLEPOST=1371846956,1371846885][/DOUBLEPOST]

ii çok güzel
Her yoruma saçma gibi değerlendirmeler verirsen bu forumda fazla dolaşamazsın.
''Evet'' demenin neresi saçma diyorum cevap ver ?
Her şeye sırf iş olsun diye değerlendirme verme,verdiğinde bir şey kazanmıyorsun :)