10 Adet Pixel Art // Pixel Arts1 by: Kralimben

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buraya tekrar yazmam siteme gelecek olan kişilerin azalmasına sebebiyet vereceği için sitemi de ziyaret etmenizi istiyorum.[DOUBLEPOST=1371496392,1371490481][/DOUBLEPOST]Şu ana kadar kimsenin yapmadığı (yapmayı düşünmemiş olabileceği) pixel artları ben yaptım. Lütfen bir bakın ve ziyaret edin haritamı yükleyin.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok Kötü İndirmeye Degmez..

Ben kimsenin şimdiye kadar denemiş olma ihtimali düşük olan 2 boyutlu (eldeyken) itemleri karelerini gözümle tek tek sayarak ve renk tonlarını ayarlamaya çalışarak iyi bir çalışma ortaya çıkarmaya çalıştım. Emeğe saygısı olmayanların bundan başka yapabileceği yorum olamaz.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Emege saygı var ama cok kötü.

Sana öyle gelebilir ama renkleri ayarlamak öyle kolay bir iş değil. Ve bunları yapan (bu pixelleri) fazla olmadığı için başkalarından yararlanmak ta pek mümkün olmuyor. Bu yüzden elimden gelen en iyisini yapmaya çalıştım. Ve en beğendiklerim alt sıradakiler. Onları yapmak üsttekilere göre daha kolay oldu. (fidan hariç o çok zorladı)

Ve sen de aynılarını benimkinden bakmadan yapmaya çalış. Daha iyisini yapabilecek misin? Yaparsan bir şey demeyeceğim.

En iyi cevaplar
0
Sana öyle gelebilir ama renkleri ayarlamak öyle kolay bir iş değil. Ve bunları yapan (bu pixelleri) fazla olmadığı için başkalarından yararlanmak ta pek mümkün olmuyor. Bu yüzden elimden gelen en iyisini yapmaya çalıştım. Ve en beğendiklerim alt sıradakiler. Onları yapmak üsttekilere göre daha kolay oldu. (fidan hariç o çok zorladı)

Ve sen de aynılarını benimkinden bakmadan yapmaya çalış. Daha iyisini yapabilecek misin? Yaparsan bir şey demeyeceğim.

kardeşim sende varya yani herkes her yaptığını beğenmek zorunda değil emeğe saygı var ama kötü olmuşta olabilir mesela ben bi ev yaptım hiç abartısız 4-5 saat uğraştım ama 1 kişi bile beğenmedi yani sen kareleri tek tek sayıpta ve renklerini ayarlayıpta yapmış olabilirsin ama bende beğenmeye bilirim

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Skyrim logom var kardesim renk ayarlamakta cok basit sen daha acemisin ve bu pixel artlarin aynisi googlede var.

Bunlar "Google"de olabilir. Ben olup olmadığını dahi araştırmadım. Aklıma geldi yapılmış olması ihtimali düşük olan eldeyken 2 boyutlu olan itemleri ben kendim hiçbir yerden bakmadan yaptım. Zaten bunlar Minecraft'ta da var. Eline al fidanı gör! Bunlar her yerde var! Ama ben kendim hiç kopya çekmeden yaptım.

Acemi de olabilirim bu senin beğenip beğenmemeni etkilemesin. Zaten başlıkta da "Pixel Arts1" yazıyor yani ilk pixel artlarım.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KİM NE DERSE DESİN KARDEŞİM SEN DEVAM ET SÜPER DEİL AMA YİNEDE İLGİ ÇEKİCİ VE -''GÜZEL''-