VE BEKLENEN AN İÇERİ...!

davounn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bekledik,bekledik ve bekledik.Ama sonunda sona yaklaştık.Minecraft 1.6 güncellemesi sonunda önümüzdeki hafta piyasaya sürülüyor.İnanmayanlar şu aşağıdaki linke göz atsınlar.Az bi ingilizcesi olan ve ya çeviri yapan anlar :).
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Coming soon 1.6!
Beğenmeyi ve yorum atmayı unutmayın.Herkezden önce haber bende :)

davounn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu fazla ilgi görmedi demekki bu kadar çok beklemiyomuşsunuz 1.6 yı :)
Güncel

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6 yı şişirdiler yine. at geliyo, halı geliyo, kerpiç geliyo,buğday bloğu bunun dışında bir şey yok

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6 yı sabırsızlıkla bekliyorum o sürüme redpower çıkıcak diye o yüzden bi :D

Sureli Oyun

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar googledan çevirdim direk copy paste yaptım sizin için :D :Her şeyden önce, Scrolls çıktı ve 60.000 oyuncular zaten üst düzey için yarışıyor! Scrolls.com at üzerinde bu yeni ticaret kart strateji oyunu tüm bilgileri okuyun.

Ayrıca, pew-pew atıcı Kobalt unutmuş değil, değil mi? Hala çalıştı ve V121 güncelleme ve Mac OS X sürümü "çok, çok, serbest yakın" olan varlık: D Baş video ve indirme için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
üzerinden.

Ve son olarak, Minecraft 1.6 - "At Update", önümüzdeki hafta çıkacak! Güncelleme yol, halı, sert kil, eşek, katır, ve tabii atların var! Bu güncelleştirme yüklemek için yeni bir Minecraft başlatıcısı gerektirir. Hazır olduğunda biz burada bu konuda ve Mojang.com bilgi göndeririz.
Haftaya çıkacakmış yani :D