Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
? mal evlat ? aynı konu 2 tane var kim MCTL kasıyor ?? kasıcak olsam sacma sapan konulardan 100 tane acarim ? uyardım rapormu ediyim illa ? forum kurallarina bak ? öyle konus aynı konu aynı başlık kuralları okuda gel MCTL kasan sensin bu arada
yavrucum ben mctl konusunu acmadim neden 2 konu aciyorsun dedim ? senden önce üyeliğimde var sadece isim değiştirmek için bu hesabi actim ? ee MCTL kasma diyorsun yorum yaparakmi kasicam ? gider konu acarim daha fazla yani sadece uyardım 2 konu acma diye atarli ergene bağladin zaten ergensin yani
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.