Minecraft hatası...

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Survival için oyuna başladığımda bonus sandık açıktı. Sandığı aramama rağmen bulamadım sonra inek gördüm. Onu öldürmek için yanına gidince itemlerin yerde olduğunu fark ettim. Sandık diye bir şey yoktu:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft'ın dokusundan kaynaklanan bir hata daha:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi Boşuna Konu açmayın ya yeter ya saçma sapan konularla forumu kirletiyorsunuz ayarlardan 2.resimdeki olay ayalarniyor bu kadarmi cahilsiniz abi azcik oynadığınız oyunu tanıyın ya yeter ha!

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Abi Boşuna Konu açmayın ya yeter ya saçma sapan konularla forumu kirletiyorsunuz ayarlardan 2.resimdeki olay ayalarniyor bu kadarmi cahilsiniz abi azcik oynadığınız oyunu tanıyın ya yeter ha!

Kardeşim burası minecraft ekran görüntüleri bölümü,
Burada insanlar oyunda karşılarına çıkan garip olayları konu açarak gösterir.

Uzun lafın kısası bu bölümde bu tip konuların açılması yasak değil ben paylaşmazsam o paylaşmazsa bu bölümün amacı ne ?
İyi forumlar.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Daha nesini tanıyım? Oyunu bozmadan oynamak istiyorsak? 1.2.5'ten beri cracked client oynuyorum az mı oynadık sanıyorsun?

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft oynamaya başladığımdan beri ilk kez karşılaştığım bir olayı göstermek istedim (Texture sorunu dahil değil). Hem burası resim bölümü istediğim resmi paylaşırım sana ne?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merak etmeyin hepinize yetecek kadar premium var siz 3000 konu açın verirler zaten.
Ancak burada insanlarla uğraşmak yakışmıyor şahsen bende 2 senedir betasından bu yana oynuyorum ilk kez gördüm garip bir durum yani bence paylaşmasında sıkıntı doğuracak herhangi bir sebep yok.

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
?? acayip bir durummu ? grafik ayarlarından ayarlanıyor ? yani azcık ayarlarla ilgilense buluncak bir olay :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Grafik ayarları ile sandığın yok olması ne alaka anlamadım ?

Bence o aşağıdaki resimden söz ediyor. Zaten o görüntüler hiçbir ayarı oynamadan çektiğim görüntüler. Minecraft'ın normalinde böyle bir şey yapmamasını beklerdim. Zaten "MCPatcher" programıyla bunu düzeltebildiğimizi ben de biliyorum.

Seaque

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne var bendede öyle oluyor Allah Allah chest jungle'de doğunca sıkışıyor itemler düşüyor chest kayboluyor Minecraft bu normal

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne var bendede öyle oluyor Allah Allah chest jungle'de doğunca sıkışıyor itemler düşüyor chest kayboluyor Minecraft bu normal

Chest nasıl sıkışıyor ya siz nasıl bir mantığa sahipsiniz pistonlarla mı yitiyorlar chest'i ?
Şimdi biri çıkacak Chest sıkıştığından patlıyor içindeki itemler yayılıyor diycek...