Jobs plugini yardım

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba

Ben jobs plugini yükledim fakat hiçbir jobs yok ve jobs yaratamıyorum bu jobsları nasıl yaratabilirim xp ve para gelmesini nası ayarlayabilirim

Yardımlarınız için teşekkürler

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunun içindeki .yml yi jobs pluginin içindeki ile değiştir. Ve eğer meslekleri Türkçeleştirmek isterseniz aynı dosyadan yapabilirsiniz.

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Jobsdan başka bir şeye yardım edebilirim. :sırıtmak:
Bunu duyduğum güzel oldu :D buyur zaten yöneticiye ihtiyacım vardı 25.164.158.11

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kontrol etttim yanlışlık yok tekrar dene istersen belki kopyalarken başta boşluk bırakmış olabilirisin.Çünkü birkaç arkadar ordayız ve oynuyoruz

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yoo Bukkit fakat neden giremediğini anlayamadım güvenlik duvarını kapatım şimdi dene istersen

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş şu tabela sorunu çözemedim zahmet olmassa biraz gelebilirmisin.

Not: Hayatımda bukkitlerden anlayan senin kadar biri görmedim :D Bu konuda çok başarılısın

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş şu tabela sorunu çözemedim zahmet olmassa biraz gelebilirmisin.

Not: Hayatımda bukkitlerden anlayan senin kadar biri görmedim :sırıtmak: Bu konuda çok başarılısın

Hangi tabela?Tabelaya basınca bir şey olmasını sağlayan diyorsan server signs plugini.

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Essentialstan arkadaş anlattı yapadımda ama bi bakim saol[DOUBLEPOST=1372153553,1372153342][/DOUBLEPOST]Server sings diye bulamadım fakat Magic signs buldum onu kullanııyorum

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tabelaları yaratabilmek için yetkili(op ve owner) olmalısınız.
GroupManager için;
/manuadd nick owner/kurucu
Owner/kurucu yazmamın sebebi bazı kullanıcıların türkçeleştirilmiş GroupManager kullanmalıdır. Eğer grubun adı Owner değilse Kurucu yu deneyin.
OP olmak için ise;
Konsola "op nick" yazmanız yeterli olacaktır. (") işaretini kullanmayınız.