İnternetten bulduklarımı yollıyayım ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.- Spor kıyafeti yok ama direnişçi tipi.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.- Bu da farklı Steve.
akil fazla gelmis ver bize biraz ben diyom direnişci skin :sırıtmak:Steve.![]()
akil fazla gelmis ver bize biraz ben diyom direnişci skin :sırıtmak:
Direnişçiler havai fişek kullanmaz direnişçiler kitap okur, durur yada gazdan kaçarlar havai fişek kullananlar provakatörlerdir.Eline alırsın havai fişeği olur biter. :sırıtmakKötü anlamda kullanmıyorum.)
Direnişçiler havai fişek kullanmaz direnişçiler kitap okur, durur yada gazdan kaçarlar havai fişek kullananlar provakatörlerdir.
Direnişçiler havai fişek kullanmaz direnişçiler kitap okur, durur yada gazdan kaçarlar havai fişek kullananlar provakatörlerdir.
Türkiye'deki olaylardan bahsettim ben sen haklısın aslındaDirenişçi , adı üstünde "DİRENİŞÇİ".Bir görüşe , bir yasaya veya onun gibi bir şeye karşı koyan kişidir.Öyle oturupta kitap okuyarak direniş yapılmaz.Direnişçi'nin ingilizcesi olan "Insurgent"i google görsellere yazarsan zaten bu konu hakkında fotoğraflar bulacaksındır.Senin akln hala gezi parkında kalmış sanırsam. :zombikatili: