Kemal895 | Pro Plugin Paketi V2 | Faction Wars | 1.5.2 [yenilendi]

• Konuyu başlatan kemal895
  • Başlangıç tarihi

Plugin Paketin Eksikleri:

• Biraz Var

Kullanılan: 25 43.9%
  • Var

Kullanılan: 24 42.1%
  • Ingilizce Plugin Var

Kullanılan: 11 19.3%
  • Yok

Kullanılan: 14 24.6%

• Kullanılan toplam oy
    57
K

kemal895

Ziyaretçi
Bilmiyorum Belki Çıkartırım Hiç Belli Olmaz
Bu Arada Plugin Paketimi Kullananlar Server İsmini Ve Ipsini Yazarlarsa İyi Olur :)

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2.o Geldi : Bu Versiyonda MiniGames Eklendi , 1 Plugin Silindi , Reklamlar Azaltıldı , Permission Baştan Yapıldı , Bu Seferde Lisans eklemedim , Yazi Renkleri Azaltıldı sade ve hoş oldu , Pluginler 1.5.1 e uygundur , vip çeşitleri : EasyVIP , NormVIP , HardVIP , Reklamlar Azaltıldı , Oyuncu yerine UYE Oldu ve hepsinin prefixleri değiştirildi ...
(bkz.PPP)Bakin EasyVIP , NormVIP , HardVIP var vede senin bu tanıttıgın sey ise announcements dosyasından calınmıs renk kodları bile taze duruyo mubarek :S Yada baya guzel ozenmissin.[DOUBLEPOST=1371745526,1371743969][/DOUBLEPOST]Vede Beyler GroupManager/Mesajım dosyasında AhmetMelihTR Yaziyor Boyle Alıntıcılar Forumdan Atılmalı Gercekten[DOUBLEPOST=1371747532][/DOUBLEPOST]
Kafanmı İyi? Başka Bir Plugin Paketiyle Karıştırdın Heralde Bir Daha İndirip Baksan?
Cevrim ici oldugun halde bakmiyorsun + mesajım dosyasını sileceksin degilmi kimse anlamasin diye :S

K

kemal895

Ziyaretçi
Doğrudur Benim Yaptığım Group Manager Hata Verdi Düzeltemedim Bende Ondan Aldım Kimseninde İtirazı Yok Bu İşte + Bakarsan Plugin Paketine Yazı Renkleri Değişik Ve Permlerde Daha Sonra Schedule Announcer2 Tamamen Benim Editim Olan Bİrşey Benim Diyen Biri Ortaya Çıkamaz Siz Kıskananlar Böylesiniz Bu Mesajdan Sonra Biliyorumki Daha Açığımı Arayacaksın Ara Kardeşim Ara ...

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır aslında bunu kullanıyorum sadece alintini belirttim ☆☆

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

heok

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet ahmet melih plugin paketinden calmisin yakaladim motd de old a girince - '&bAhmetMelihTRCraft &f& &4Faction Server %players &eKere Masallah'
yaziyor :D

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Jobs plugini normal redstone ore'u kirarken glowing'e donusturmeye calisirken lag oluyor ve kirilinca yeniden redstone ore'a donusturup lag yapıyor duzelt bence :D

28goli59

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya ben indirdim mükemmel oldu da fakat birileri warpları sethome /chest kullanamıor ama spawn kullanamıor bide wg atamıorum olmyor[DOUBLEPOST=1372395930,1372343302][/DOUBLEPOST]tamam oluda şimdi warp sethome home o türşeyleri op olmayanlar kullanamıor yardım litfen :)