Minecraft Survival im

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bugün sizlerle resim paylaşmak istedim survival mapimin resimleri hiç hile kullanmadım bütün iksirlere emek verdim 7 saat boyunca uğraştım nether a blaze tuzagi yaptim
enchant yaptım nether wart farm yaptım melon farm yaptım güzelinden ev yaptım vede portal yaptım beğenirseniz konuma yorum yapın ve konuyu beğenin lütfen
İşte Resimler =
bahçem.png
evim.png
alt kat.png
iksirler.png
bahçem.png evim.png alt kat.png iksirler.png blaze  tuzağı.png
bahçem.png
evim.png
alt kat.png
iksirler.png
blaze  tuzağı.png

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yandaki puanlar öldürdüğüm moblar başka isimlerde var çünki server da oynadım adminden mapı alıp kendim devam ettim ve onlarda orda kaldı

Akın

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverde oynadım diyosun. Bu serverin marketi yok mu? Marketten almışsındır birşeyler..

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/scoreboard komutu ile yapılıyor
kısaca anlatmak yerine anlatan bir video nun linkini vereyim işte :

Exeroth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vanilla ise nasıl öldürme sayıları var ?

O Minecraft'ın kendi özelliği, bir Update'le beraber (Sandığım kadarıyla 1.4.2 midir nedir) geldi. /scoreboard diye bir Komutu vardı sanırım, eğer yanlış bir bilgi varsa söyleyin :şeytan:

EKNOT: Üstteki arkadaşın mesajını görmeden yazdım pardon :D

Mkarslan_happyspor

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Minecraft'ın kendi özelliği, bir Update'le beraber (Sandığım kadarıyla 1.4.2 midir nedir) geldi. /scoreboard diye bir Komutu vardı sanırım, eğer yanlış bir bilgi varsa söyleyin :şeytan:

EKNOT: Üstteki arkadaşın mesajını görmeden yazdım pardon :D

Bana daha çok bi plugin gibi gelmişti de neyse bu arada o 1.4.7 de olabilir o özellik

Grim_railer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
güzelde baya gelişmissin ama artık sanırım güzel bi ev yap :D ben survivalde genellikle gelişince ender dragonu yenince felan kendime şehir yaparım ünlü biri gibi ama evleri binaları yolları tamamen survival da yaparım sadece köylü spawnlama işini creative ye alırım