Skyrim'de Geçemediğimiz Görevler

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar , skyrim'de eminimki bazı arkadaşlarımızın geçemediği bölümler olmuştur.Bu konu altına herkes geçemediği görevleri yazarsa geçen arkadaşlar da yardımcı olurlarsa güzel olur.Benimde geçemediğim 2 bölüm var :) Geçen arkadaşlar varsa diye görev isimlerini veriyim : 1. Find the redguard woman

Evet arkadaşlar geçenler varsa yorumlarınızı bekliyorum.İyi Skyrim'ler :sırıtmak:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Whiterundaki han'a gidip RedGuard kadını bulman ve onla konuşman gerekiyor.
Geçen bana hançer çekti atar yaptı kılıcı kılıfından çıkarttım o korku ona yetti sustu oturdu sandelyesine :D
Whiterundaki han nerde diye soracak olursan whiterun'un kapısından gir dümdüz git kuyuyu geçince :)

Ben kaldığım görevi hatırlayamadım :sırıtmak:

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Whiterundaki han'a gidip RedGuard kadını bulman ve onla konuşman gerekiyor.
Geçen bana hançer çekti atar yaptı kılıcı kılıfından çıkarttım o korku ona yetti sustu oturdu sandelyesine :sırıtmak:
Whiterundaki han nerde diye soracak olursan whiterun'un kapısından gir dümdüz git kuyuyu geçince :)

Ben kaldığım görevi hatırlayamadım :sırıtmak:

Tamam sağol inşallah öldürmemişimdir onu :D blacksmith gibi yerlere girip item falan çaldım sahibini falan da öldürdüm :D

asdlis1234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Geçemediğiniz görev varsa görev adını youtube ye yazıp sonuna walktrough yazın o görevin ayrıntılı videosunu izlersiniz :)

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçemediğiniz görev varsa görev adını youtube ye yazıp sonuna walktrough yazın o görevin ayrıntılı videosunu izlersiniz :)

Doğrudur hacı da burada oynayan vardır diye açtım konuyu :D Bide sorular olursa birbirimize yabancı kaynak değilde türkçe konuşarak yardım edelim dedim. :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamam sağol inşallah öldürmemişimdir onu :D blacksmith gibi yerlere girip item falan çaldım sahibini falan da öldürdüm :sırıtmak:

Birini öldürceğin zaman eline sağlam bi hançer al adamın arkasına geç hançerle boğazını kesiyo zaten vurunca..
Sen adamın boğazını kesince yanındaki adam bile anlamıyo o derece sessiz ama sneak'ı güçlendir.

Son olarak da sneak'da Assassin's Blade özelliği açıksa hançerle 16x hasar verir :)
DipNot: Hançerin gücünün 3 katı adamın canından düsükse adamın boğazını kesmez düz vurur.

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birini öldürceğin zaman eline sağlam bi hançer al adamın arkasına geç hançerle boğazını kesiyo zaten vurunca..
Sen adamın boğazını kesince yanındaki adam bile anlamıyo o derece sessiz ama sneak'ı güçlendir.

Son olarak da sneak'da Assassin's Blade özelliği açıksa hançerle 16x hasar verir :)
DipNot: Hançerin gücünün 3 katı adamın canından düsükse adamın boğazını kesmez düz vurur.

sağol kardeşim bide bir şey sorucam bu bazı kişilere saldırdığında ölmüyorlar birsüre yerde kalıp sonra kalkıyorlar onları öldürmenin bir yolu varmı ?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sağol kardeşim bide bir şey sorucam bu bazı kişilere saldırdığında ölmüyorlar birsüre yerde kalıp sonra kalkıyorlar onları öldürmenin bir yolu varmı ?

Hayır o kişileri zaten öldürmemen gerektiğinden dolayı ölmüyorlar.
Onlar sana gelecekte veya geçmişte bir görev vermiştir yani görev veren insanları öldüremessin eğer sana düşmanlarsa ve bu düşmanlığın bitmesini istiyorsan git whiterun'a guardlar sana saldırırsa kılıcını bi gere çek tekrar kılıfına sok yani ben pes ediyorum anlamına gelir bu guard sana gelir soru sorar ister hapis yatarsın ister de paranı öder serbest bırakılırsın.

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O redguard kadını kurtarmaya falan girişme bence iş çok uzuyo ben kurtarmıştım

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler bana 1.8 versiyonu lazım hearthfire ve dawnguard oynamalıyım :D Nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ? :)

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi deathlordlar o kadar da güçlü değil ki? Hem bu söylediğin çok saçma ana görevlerin belli bir lv sınırı var yani her türlü aynı canavarlar çıkıyo karşına

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler bana 1.8 versiyonu lazım hearthfire ve dawnguard oynamalıyım :sırıtmak: Nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ? :)

Abi sırf dawnguard'da vampire dönüşmeyim diye bütün vampirleri tek tek okla sneakta kimseye çaktırmadan öldürdüm sonra mağradan çıktım dawnguard kalesine gittim baktım orda da 4-5 tane vampir gelmis neyse onlar beni gördü biraz kapistik ben okcu oldugumdan biraz zor öldürdüm ama öldü :sırıtmak: sonra görevi bitirdim eve gittim evlatlık aldığım çocuk bana bisey soruyodu birden benim adam masmavi oldu durduk yere staminam ve health indi eve attım bende kendimi ama hastalık baslayinca yavas yavas kendini belli ediyormuş ve potion of health gibi iksirler içince hastalık yavasliyormuş :sırıtmak:

Ordan sonra bıraktım oyunu hiç vampire dönüşemedim :(
Ama ben zaten güçlüyüm vampirlikle işim yok :D Tamam abi konuyu kapat oyunu tekrar oynayasım geldi :D :D[DOUBLEPOST=1372748061,1372746843][/DOUBLEPOST]Beyler hazır SKYRIM konusu açılmışken bisey sorcam.
Ben gezinirken Falkreath yakınlarında bi kapı gördüm kapı konuşuyordu üstünde kuru kafa amblemi falan vardı ne dediysem hiç birinde de açılmadı o kadar shout kullandım ok sıktım kılıç soktum açılmadı siz onu açabildiniz mi veya bir görevde falan mı açılıyor ?

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi sırf dawnguard'da vampire dönüşmeyim diye bütün vampirleri tek tek okla sneakta kimseye çaktırmadan öldürdüm sonra mağradan çıktım dawnguard kalesine gittim baktım orda da 4-5 tane vampir gelmis neyse onlar beni gördü biraz kapistik ben okcu oldugumdan biraz zor öldürdüm ama öldü :sırıtmak: sonra görevi bitirdim eve gittim evlatlık aldığım çocuk bana bisey soruyodu birden benim adam masmavi oldu durduk yere staminam ve health indi eve attım bende kendimi ama hastalık baslayinca yavas yavas kendini belli ediyormuş ve potion of health gibi iksirler içince hastalık yavasliyormuş :sırıtmak:

Ordan sonra bıraktım oyunu hiç vampire dönüşemedim :(
Ama ben zaten güçlüyüm vampirlikle işim yok :sırıtmak: Tamam abi konuyu kapat oyunu tekrar oynayasım geldi :sırıtmak: :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1372748061,1372746843][/DOUBLEPOST]Beyler hazır SKYRIM konusu açılmışken bisey sorcam.
Ben gezinirken Falkreath yakınlarında bi kapı gördüm kapı konuşuyordu üstünde kuru kafa amblemi falan vardı ne dediysem hiç birinde de açılmadı o kadar shout kullandım ok sıktım kılıç soktum açılmadı siz onu açabildiniz mi veya bir görevde falan mı açılıyor ?
Abi Darkbrotherhood un kapısı içer girmek için darkbrotherhood görevlerini yapman lazım.Ve vampir hastalığı bulaşında ption of cure disease içersen yada şehirlerdeki tanrı heykellerine tıklarsan iyileşiyosun