Abi sırf dawnguard'da vampire dönüşmeyim diye bütün vampirleri tek tek okla sneakta kimseye çaktırmadan öldürdüm sonra mağradan çıktım dawnguard kalesine gittim baktım orda da 4-5 tane vampir gelmis neyse onlar beni gördü biraz kapistik ben okcu oldugumdan biraz zor öldürdüm ama öldü :sırıtmak: sonra görevi bitirdim eve gittim evlatlık aldığım çocuk bana bisey soruyodu birden benim adam masmavi oldu durduk yere staminam ve health indi eve attım bende kendimi ama hastalık baslayinca yavas yavas kendini belli ediyormuş ve potion of health gibi iksirler içince hastalık yavasliyormuş :sırıtmak:
Ordan sonra bıraktım oyunu hiç vampire dönüşemedim

Ama ben zaten güçlüyüm vampirlikle işim yok :sırıtmak: Tamam abi konuyu kapat oyunu tekrar oynayasım geldi :sırıtmak: :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1372748061,1372746843][/DOUBLEPOST]Beyler hazır SKYRIM konusu açılmışken bisey sorcam.
Ben gezinirken Falkreath yakınlarında bi kapı gördüm kapı konuşuyordu üstünde kuru kafa amblemi falan vardı ne dediysem hiç birinde de açılmadı o kadar shout kullandım ok sıktım kılıç soktum açılmadı siz onu açabildiniz mi veya bir görevde falan mı açılıyor ?