Benimkide Şansmı?

Minecraft premium almaya değer mi?

• 3 YILDIZLI EVET

Kullanılan: 12 75.0%
  • 3 YILDIZLI HAYIR

Kullanılan: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

mpdoruk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sıkıntıdan açtım bu konuyu.Benim yaşım 13.Minecraft alamıyacak kadar küçüğüm.Bir türlü alamadım.Sizce kaç yaşında-nasıl almalıyım?
Birde anketi cevaplayın lütfen...

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyden önce korsan HAYIR!
Ama velakin senin benim gibi parayı oyuna yatıramıyosan yapacak bişi yok tabi tek çare korsan :)
Ama tabi eğer alabilirsen al

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yaşına göre eczacılığa başlayabilirsin (en zor ihtimal,anne baba para vermiyorsa)
Not:tamam biraz abarttım ama arkadaşım 3 yıl önce çalışıyordu(k)

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yaşına göre eczacılığa başlayabilirsin (en zor ihtimal,anne baba para vermiyorsa)
Not:tamam biraz abarttım ama arkadaşım 3 yıl önce çalışıyordu(k)
Yok yanlış anlaşılma olmasın , allaha şükür maddi sıkıntımız yok , bol miktarda param ve banka hesabımda var ancak oyuna para yatırmayı dogru bulmuyorum, benim zihniyete böyle bişi:D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna para yatırmamak... Abimin zihniyeti. Bak oyun alemi ekstra veya gereksiz değildir. Bu sinemaya gitmekle aynı şeydir. Eğlenmek için yapılır. Ve bir iştir. Şirkettir. Para kazanma yoludur. Şirketler bunları hobi için değil iş için, para için yapar. Bu da bir sektördür anlayacağın. Oyuna para vermek çok yanlış bir kavram. Oyuna para vermemek ile oyun almamak tamamen farklı şeylerdir. Oyuna para vermek dersen, ne bileyim Knight Online'da gold bar veya LoL'da RP (sanırsam) almak gibi bir şey. Oyun almaksa dediğim gibi sinemaya gitmek gibidir. Bu ikisini ayırt etmek gerek. Eğer ailen izin veriyorsa, sadece Minecraft'la sınırlı kalma. Bence istediğin bir oyun olursa ve paran-ailen müsaade ederse al. Bu bir SEKTÖR ! Bu sektör Türkiye'de gelişmemiş bu yüzden insanlar tereddüt içinde alıp almamak konusunda. Ama bak Amerika'ya, adamlar hiç düşünmeden alıyor çünkü orada o sektör gelişmiş. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna para yatırmamak... Abimin zihniyeti. Bak oyun alemi ekstra veya gereksiz değildir. Bu sinemaya gitmekle aynı şeydir. Eğlenmek için yapılır. Ve bir iştir. Şirkettir. Para kazanma yoludur. Şirketler bunları hobi için değil iş için, para için yapar. Bu da bir sektördür anlayacağın. Oyuna para vermek çok yanlış bir kavram. Oyuna para vermemek ile oyun almamak tamamen farklı şeylerdir. Oyuna para vermek dersen, ne bileyim Knight Online'da gold bar veya LoL'da RP (sanırsam) almak gibi bir şey. Oyun almaksa dediğim gibi sinemaya gitmek gibidir. Bu ikisini ayırt etmek gerek. Eğer ailen izin veriyorsa, sadece Minecraft'la sınırlı kalma. Bence istediğin bir oyun olursa ve paran-ailen müsaade ederse al. Bu bir SEKTÖR ! Bu sektör Türkiye'de gelişmemiş bu yüzden insanlar tereddüt içinde alıp almamak konusunda. Ama bak Amerika'ya, adamlar hiç düşünmeden alıyor çünkü orada o sektör gelişmiş. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Öncelikle yanlış anlaşıldım galiba ben sadece minecraftaan bahsediyorum cünkü prepiumla korsanının pek farkı yok, ki zaten bende cogunlukla oyunları orjinal alan biriyim , yurtdışında arkadaşlarımdan getirtiyorum , orjinal alıyorum çünkü multiplayer olsun DLC paketleri olsun bu gibi özellikleri kullanmak istiyorum ama herşeyden önce emek hırsızlığına kesinlikle katılmıyorum, şunuda bilmenizi isterim ki Türkiyede oyun fiyatları ciddi anlamda pahalı , bu sebeten dolayı fazla gelişemez oyun sektoru , gençlerimiz anca internet kafelerden , Sitelerden vs korsan oyun alırlar . Bak misal yurtdışı ile ilgili dediğin dogru adamlar orjinal alıyo ama şu var adamlar oyunu ucuza buluyorlar , ben bu sebebten dolayı yurtdışından oyun getirtiyorum zaten , turkiyedeki fiyatlarla karşılaştırırsan arada dağlar kadar fark oynuyor.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yanlış anlaşıldım galiba ben sadece minecraftaan bahsediyorum cünkü prepiumla korsanının pek farkı yok, ki zaten bende cogunlukla oyunları orjinal alan biriyim , yurtdışında arkadaşlarımdan getirtiyorum , orjinal alıyorum çünkü multiplayer olsun DLC paketleri olsun bu gibi özellikleri kullanmak istiyorum ama herşeyden önce emek hırsızlığına kesinlikle katılmıyorum, şunuda bilmenizi isterim ki Türkiyede oyun fiyatları ciddi anlamda pahalı , bu sebeten dolayı fazla gelişemez oyun sektoru , gençlerimiz anca internet kafelerden , Sitelerden vs korsan oyun alırlar . Bak misal yurtdışı ile ilgili dediğin dogru adamlar orjinal alıyo ama şu var adamlar oyunu ucuza buluyorlar , ben bu sebebten dolayı yurtdışından oyun getirtiyorum zaten , turkiyedeki fiyatlarla karşılaştırırsan arada dağlar kadar fark oynuyor.
Çok doğru söylüyorsun da o oyuna para vermeyi doğru bulmuyorum demişin. Ben ona göre yorum yaptım. Sadece Minecraft için diyorsan o oyuna 50 TL vermek aşırı mantıksız, saçma, doğru değil. Farkları da skinini değiştirebiliyorsun ve daha kaliteli serverlara girebiliyorsun. Türk'lerin saçma sapan pluginli serverlarına kalmıyorsun. O oyuna 50 TL'yi sadece yapımcıya katkı için veririm. Çünkü oyun zaten düşük bütçeli ve küçük bir oyun. Neyse konu böyle devam eder. Sapmasın bari. Minecraft'ı almak doğru, 50 TL'yi sadece yapımcıya katkı için veririm. Premium alırsan rahat edersin. Daha da uzamasın yazı :D

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Türkiye çok fazla vergi koyuyor. Ben genelde steam kampanyalarını bekliyorum. İndirim yapılınca çok fazla iniyor steam'da. Ha Minecraft Premium bence iyi bir şey. KNKTL'nin dediği gibi daha kaliteli server'lara girme şansın oluyor. Ben premium değilim bir arkadaşım almıştı. Şehir dışına giderken bana hesabını verdi oyna diye. Şahsen almanda fayda var :)

mpdoruk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Türkiye çok fazla vergi koyuyor. Ben genelde Steam kampanyalarını bekliyorum. İndirim yapılınca çok fazla iniyor Steam'da. Ha Minecraft Premium bence iyi bir şey. KNKTL'nin dediği gibi daha kaliteli server'lara girme şansın oluyor. Ben premium değilim bir arkadaşım almıştı. Şehir dışına giderken bana hesabını verdi oyna diye. Şahsen almanda fayda var :)

Ama yaşım 13.Bu yaşta alınır mı?

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Türkiye çok fazla vergi koyuyor. Ben genelde Steam kampanyalarını bekliyorum. İndirim yapılınca çok fazla iniyor Steam'da. Ha Minecraft Premium bence iyi bir şey. KNKTL'nin dediği gibi daha kaliteli server'lara girme şansın oluyor. Ben premium değilim bir arkadaşım almıştı. Şehir dışına giderken bana hesabını verdi oyna diye. Şahsen almanda fayda var :)
Aynen. Steam'in yılbaşı ve yaz indirimleri acayip oluyor. Bu yılbaşında 10 $'lık Ignite adlı oyunu 74 cent'e almıştım :D[DOUBLEPOST=1372600114,1372600031][/DOUBLEPOST]
Ama yaşım 13.Bu yaşta alınır mı?

sen bizi kaç yaşında sanıyorsun dostum ha ? 19 20 filan mı ? savaş mı istiyorsun ? kamoooon ! kendimi ifşa ediyorum. ben de 13 yaşındayım. yaşla başla alakası yok. Eğer ailen izin veriyorsa al bence.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen. Steam'in yılbaşı ve yaz indirimleri acayip oluyor. Bu yılbaşında 10 $'lık Ignite adlı oyunu 74 cent'e almıştım :D[DOUBLEPOST=1372600114,1372600031][/DOUBLEPOST]

sen bizi kaç yaşında sanıyorsun dostum ha ? 19 20 filan mı ? savaş mı istiyorsun ? kamoooon ! kendimi ifşa ediyorum. ben de 13 yaşındayım. yaşla başla alakası yok. Eğer ailen izin veriyorsa al bence.
Karızma gitti senin dostum:D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karızma gitti senin dostum:sırıtmak:

Sorun değil :) Bugüne kadar sorun çıkmadıysa bu şimdi de çıkmaz. Zihniyet aynı zaten. Sadece yaşımı öğrendiler :) Ve emin ol bir çko büyükten daha iyi düşünürüm. Diyorsundur şimdi ne övdü kendini diye ama öyle gerçekten :)