Ah Şu Factions Server'leri..! Tekrar'ı Bir Bırakamadınız.(Eleştiri Yazısı)

Yazıyı Okuduktan Sonra Factions Oynamaya Devam Edecek Misiniz!?

• Kullanılan toplam oy
    40

Exeroth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Factions'un mantığı nedir ki? Faction sahibinin gözüne girmek için ormanda salak salak gezip keşif yaptığını sanıyor olmak, sonra "Hammadde" denen saçma yer
de boş boş odun kırmak, bir müddet sonra sıkılıp taş kırmaya başlamak (Ne büyük bir gelişme!), sonra arsa almak, güzel bir ev yapmaya çalışmak ama becerememek...

Ardından bir kere daha denemek ve arsayı birine kazıklayabilmek, sonra ev alıp satmak, al-sat yapmak. Sonrasında bundan da sıkılıp ormanda geziye çıkmak ve bir V.I.P tarafından kesilmek. Bir hafta bunalıma girmek, sonra tekrar devam etmek.

Çok mu mantıklı sizce!

Ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama, mantıksız geliyor bana... insanlar neden oynamalı bu Minecraft denen harika oyunu? Dia Set çekip bir Faction'a üye olabilmek için mi? Yoksa para kazanıp ismini duyurabilmek için mi?

Ne işine yarayacak bir Server'da ünlü olmak? Cebine Para falan mı girecek yani?! Tam tersi, hırslanacaksınız ve cebinizden para çıkacak... Hem de saçma bir Server için. V.I.P'liğin süresi bitince ikinci bir bunalıma girersiniz zaten.

Sonrası ise muamma... boş boş gezersiniz hiçbir estetiği olmayan W.E'den yapılmış şehirde... Gözünüz hep Chat'te olur, Sübyan'ın teki "Blok Nasıl Kıracağım Abi!" diye ağlamaya başlayınca onu hemen cevaplama gereksinimi duyarsınız.

Sizce bunlar ne işinize yarar? Sizi eğlendirmez bile bu saçmalıklar!

Tüketici olacağınıza Üretici olun ve bir Server falan açın..! Veya hiç olmazsa güzel bir RPG Server'ında oynayın. Biliyorsunuz, adam gibi bir RPG Server'ı yok ortalıkta şu aralar. İşte burda üretici olmanın vakti geldi... Kendi Server'ınızı neden açmıyorsunuz? Saçma ve Tekrar'dan Kaçmayan (Daha doğrusu kaçamayan) gereksiz Factions Server'lerinden neden kaçmıyorsunuz?

Bu saçmalıklar siz kendinizi deniz kıyısında yüzüyormuş gibi hissederken Açık Deniz'e sürükler sizi.

Ve yüzmeyi bilmiyorsunuzdur, hayatta kalmak için bir Faction'a tutunmanız gerekir...

...Mantıksız!

Oynayacaksanız adam gibi RPG oynayın!
Hunger Games de olur, ancak modası geçti gibi :)

Nikolai

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence çok mantıklı. Şu an oynadığım serverde 3-4 tane VIP olan çocuklar var 12, 13 yaşında böyle saçmalık olmaz.
RPG server arıyorum da tanıtımlarda çok yakında açılacak gibisinden yazılar var henüz açılmamış açık bulsam düşünmeden gideceğim.

CreeperHunter

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yoo, arkadaşlarla kurulan Factionlar çok eğlenceli.. Bizim 5-6 kişilik Factionumuz var gayet eğleniyoruz.. Adamlara dalıp itemlerini alıyoruz..sıkılınca pvp arena veya parkurda baya oluyo. Hee bi konuda haklısın VIP'ler falan abartılı özelliklere sahip (100 blok atlama,x2 damage falan gibi ciddi özellikler)

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim faction gayet güzel bir sistem en azından bir kaç serverde (yabancı Türk ayrımı yapmıyorum) bir kere serverlerin çoğunda gereksiz warplar var örnek :enchant, hammadde, lapis(en tiksindiğim) ,tamir hatta warp end. bunlar saçma warplar düşündüğünde birde üstüne vip satışları geldiğinde faction wars saçmalık oluyo

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen katılıyorum çok sıkılıyorum girdiğimde :D
Bende üst kattaki komşularla Open To Lan'dan server kurup oynuyorum çok zevkli oluyor :)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:SAD:SAD:AD:A:DAD
çok güldüm yazıyı okurken.
şaka bi yana,çok haklısın.kafa adama benziyorsun.bu arada nerdeyse benim tecrübelerimi özetlemişsin.(daha çok gördüklerimi diyelim,zira hiç bi swde vip alıp vip bitince ağlamıyordum :) vipler tarafındanda hiç kesilmedim.bu ev yapma konusundada haklısın.hep yan arsalarda kopya çekerdim :D geçen kopya çektiğim adam fena sövdü bana.yemedik adamın evinimk)
bu arada haklısın hungerin modası geçti.rpgdede adam gibi sw yok.bir sürü sw vardı 1 ay sonra açılcak vs vs diye niyeyse hiç biri açılmadı.bazı adama benziyen rpg serverlerde vardı tabi,ama adamlar uğraşıpda haritaya wg bile atmamış.onuda yabancı maplerden plugin paketlerinden çalmışlardır ztn.

tabi faction güzel değil diyorsunda , hungerin modası geçti,faction zaten sıktı artık,rpgde adam gibi sw(adam gibisini bırak normal swde yok) yok,e pvp sunucu vsler yerine açılan sunucular zaten faction.adamların görme bozukluğu var . kardeşim bi swnin sadece warp ormanında pvp açıksa pvp snucu olmazz!!! neyse bunu bırakalım ne oynucaz biz ???

neyse ben yine saçmaladım bişeyler.

skype varsa ekle konuşuruz ali_mert07.canım sıkılıyor zaten skypede 82 kişi var 70 kişi 1 yıldır açık değil.zaten hepsinin kim olduğunu unuttum.hep forumlarda swlerde karşılaştığım adamlar.anlamıyorum ki skypeden beni ekledikten 5 dk sonra pclerimi patlamış yaw. skypeden açık olan 10 kişiden 5ini tanıyorum ztn.
sonuç olarak : bunalımdayım sıkılıyom

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede factions bir süre sonra sıkıyor.Ben yabancı ftb yada tekkit serverleri oynuyorum.Gelin beraber oynayalım.Gerçekten zevkli.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede factions bir süre sonra sıkıyor.Ben yabancı ftb yada tekkit serverleri oynuyorum.Gelin beraber oynayalım.Gerçekten zevkli.

aga factiondan uzun zaman önce sıkıldım günlerce tekkit oynadım artık gına geldi bi tekkit daha görürsem kendimi asacam.ftbyide zaten pc kaldırmıyo.kaldırsa ftb açanların swyi pcleri kaldırmıyo.

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aga factiondan uzun zaman önce sıkıldım günlerce tekkit oynadım artık gına geldi bi tekkit daha görürsem kendimi asacam.ftbyide zaten pc kaldırmıyo.kaldırsa ftb açanların swyi pcleri kaldırmıyo.

benim ram 2gb işlemci 2 çekirdek ftbyi kaldırıyor ben amerikan serverleri oynuyom.Gel oynayalım.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim ram 2gb işlemci 2 çekirdek ftbyi kaldırıyor ben amerikan serverleri oynuyom.Gel oynayalım.

benim eski pc nin ramları yaktım zaten :sırıtmak: 1.000tlilik hasar var ramlar ram yuvaları falan hepsi gitmiş.çakmakla yakaydım daha az yanardı ln
bununkileride yakmayam :sırıtmak:
4 gb ram var ama ekran kartı rahmetli.ama istersen takılırız skype hamachi falan varsa ekle.

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim eski pc nin ramları yaktım zaten :sırıtmak: 1.000tlilik hasar var ramlar ram yuvaları falan hepsi gitmiş.çakmakla yakaydım daha az yanardı ln
bununkileride yakmayam :sırıtmak:
4 gb ram var ama ekran kartı rahmetli.ama istersen takılırız skype hamachi falan varsa ekle.

yalnız ben hafta sonları girerim hafta içi giremem