Not Enough Items
Backbags
Zan's Minimap
Optifine
Villages Info
Villages Up
Better Villages
Pixelmon
Mo' Foods
Bacon Mod
Iron Chests
More Illuminations
NovaMenu
Battle Towers
Damage Inducators
Tree Capititor
RPG Inventory
Extended Tools
The Camp Mod
ChocoCraft
BiblioCraft
Equantel ExChang (Minium Stone Eklentisi)
Better Storage
Minecraft Villages Estra Biomes Extreme
Inventory Tweaks
BetterFurnaces
More Swords
Gravity Gun
Ruins
Bir sınırlama koymamışsın bende düktürdüm. Kusura bakma![]()
önemli değilSağol.
Sleep Anytime olabilirmiYa bir mod vardı, istediğin zaman yatıp kalkabiliyordun ve sen uyurken dünya birkaç kat daha hızlı ilerliyordu(mesela uyurken fırında bir stack iron ore varsa bir süre uyuduktan sonra hepsi pişmiş oluyordu). Bu modu bulabilir misin?
Tamam Kolay GelsinBilmem ki modun adını hatırlamıyorum. Bir zamanlar xXGamersXx diye bir kanal vardı ve modlu survival serisi çekiyordu. Orada böyle bir mod vardı ve videonun altındaki açıklama bölümünde kullanılan tüm modların adı yazıyordu, ama şimdi o kanal silinmiş galiba, bulamıyorum. O yüzden modun adını hatırlamıyorum ama oyuna büyük kolaylık getiren bir moddu. Senin dediğin modu bir araştırıp indirmeyi denicem, ama o değilse yeniden sorarım...
Somnia Modu Biliyorum Ama Hiç Kullanmadım[DOUBLEPOST=1372614088][/DOUBLEPOST]Bilmem ki modun adını hatırlamıyorum. Bir zamanlar xXGamersXx diye bir kanal vardı ve modlu survival serisi çekiyordu. Orada böyle bir mod vardı ve videonun altındaki açıklama bölümünde kullanılan tüm modların adı yazıyordu, ama şimdi o kanal silinmiş galiba, bulamıyorum. O yüzden modun adını hatırlamıyorum ama oyuna büyük kolaylık getiren bir moddu. Senin dediğin modu bir araştırıp indirmeyi denicem, ama o değilse yeniden sorarım...[DOUBLEPOST=1372613878,1372613218][/DOUBLEPOST]
Şimdi araştırdım, Sleep Anytime modunda sadece istediğin zaman uyuyabilyorsun, dünya daha hızlı işlemiyor uyurken(belki işliyordur, bilmiyorum). Benim aradığım mod Somnia Mod'muş. Fakat o da en son 1.4.5 sürümü için çıkmış http://img.****************/upfiles/smiley/alsaa.gif
OlabilirYeniden mesaj attım ama görünmemiş alıntıda. Galiba aynı anda attık.
senin dediğin modların hepsi benim kendi .minecraft dosyamda vardı (birtek villages up ve villages info yoktu indirdim) bende o dosyayı upload ediyim dedimBir şey soracağım bana verdiğin mod packde neden 104 mod var ?
Bunların içindeki teknik modları söyler misiniz ? Onları çıkartacağım da![]()