To Many Sorun

ALLCATRAZ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Böyle Bi Hata Aliyorum Neden Çözene Teşekür vercem :D[DOUBLEPOST=1372572852,1372522579][/DOUBLEPOST]GÜNCELL BEYLER YARDIM EDİN BU MODU ÇOK İSTİYOM[DOUBLEPOST=1372599010][/DOUBLEPOST]Güncell !!!!![DOUBLEPOST=1372613730][/DOUBLEPOST]Güncel + ++ + + +

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Dostum TooManyItems2013_04_25.zip dosyasını mods klasörüne atmayacaksın. Zip dosyasının içini aç ve içindeki dosyaları minecraft.jar'ın içine at. Forge ile çalışıyor mu emin değilim eskiden sadece Modloader ile kullanırdık. Son işlem olarak minecraft.jar içinden META-INF klasörünü silmeyi unutma.

ALLCATRAZ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum TooManyItems2013_04_25.zip dosyasını mods klasörüne atmayacaksın. Zip dosyasının içini aç ve içindeki dosyaları minecraft.jar'ın içine at. Forge ile çalışıyor mu emin değilim eskiden sadece Modloader ile kullanırdık. Son işlem olarak minecraft.jar içinden META-INF klasörünü silmeyi unutma.
dediğin gibi yapıyom ama forge var modloader yok forge ve modloader bir arada çalışmıyo die biliyom :( napcam

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Forge için NotEnoughItems kullanabilirsin. Forge ile uyumludur, mods klasörüne atacaksın. Buyur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indirebilirsin.