512 mb ekran kartı ve 2 gb rame ne oyun gider

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Euro truck sim. mi sen o sistemle nası oynayabiliyorsun ya benm pc en yüksekte kasıo yüksekte oynuyorum ben baktım aradaki farka yüksekle düşük arasındaki dağlar kadar bence sen bi yenile şu sistemini ram ı nide arttır para ya kıy 2 gb bişi ler alda adam gibi oyna oyunlarını :D ekran kartının nası :D

FlyingCowTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
PacMen tam o pc ye göre :D hic pc ni yenilemeyi düsündünmü ? benimkinde 2 gb ekran karti 8 gb ram var

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Euro truck sim. mi sen o sistemle nası oynayabiliyorsun ya benm pc en yüksekte kasıo yüksekte oynuyorum ben baktım aradaki farka yüksekle düşük arasındaki dağlar kadar bence sen bi yenile şu sistemini ram ı nide arttır para ya kıy 2 gb bişi ler alda adam gibi oyna oyunlarını :sırıtmak: ekran kartının nası :sırıtmak:

ram arttırsam nolcak arttrmak istesem sistemin tümüyle yenilenmesi gerekiyor[DOUBLEPOST=1373264629,1373217037][/DOUBLEPOST]
PacMen tam o pc ye göre :sırıtmak: hic pc ni yenilemeyi düsündünmü ? benimkinde 2 gb ekran karti 8 gb ram var

ayrıca flyingcow ben bu bilgisayarla modlu server kurup minecraftla servera girdim (fazla mod olunca server crash)
ve de yenilemek deilde yenisini almak yada tümüyle değiştirmek gerekiyor ama bunuda idare ediyoruz he bide sistem hızını arttırabileceğim çözümler bekliyorum
oyunda söleyin ha fps olmasınnn!!