Axi Tr Sorunu Ve Dur Deme Zamanı

emremacar011

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu konuyu aslında hepimiz tüm türk minecraft oyuncuları açıyorum. Artık bu axi midir nedir bu itin sonu gelmeli bugünde çok sevdiğim bi sw kapanınca artık kafaya koydum bu AXİ'YE DUR DEMELİYİZ. Bunun gibi kaç kişinin emeğini çaldı bunca insan boşuna o kadar emek.... yazamıyorum çok sinirliyim. Benimle Olanlar lütfen yorumlarda belirtsin kafamda çok güzel şeyler var Bunu bugun yapmassak bu boyle yapmaya devam edicek lütfen hepimiz adını artık bitirelim şu axi muhabbetini

emremacar011

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 10 kişi bakmış 1 kişi cevap versin neden korkuyosunuz bu kadar siz böyle yaptıkca bu durmaz bu bizim en doğal hakkımız. Bu arada planım sw sini çokertmek değil (zaten yapamayız) Ege abide bizim yanımızda dün konuştum tüm parayıda o vercek (planım için para gerekiyorda)

Exeroth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverleri de bi ***a benzese de... Sınırsız RAM yazıyo sitelerinde, 1GB, hatta 500 küsür RAM veriyolar ib**ler.

mpdoruk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverleri de bi ***a benzese de... Sınırsız RAM yazıyo sitelerinde, 1GB, hatta 500 küsür RAM veriyolar ib**ler.

geçen yaz oynadığım 3 sw yi çökertti özür dilerim çocukları nedir planın bi de açsan

işiniz gücünüz yok mu amerika gidin bursluluğa çalışın böyle sikimsonik bir oyunda para veren özür dilerimlar dolandırıcıların peşine düşsün

NO-KÜFÜR!

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne yapacaksın ki.Ege abi bi video çekse.AxiTR'ye dur demek ne kadar basit bir şey.Git parayı bas nitradodan al hiçbir şey yapamazlar.2 kuruş fazla verip güvenceli ve güvenlikli yerlerden alsanız hiçbir şey olmaz :)

Finlaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yapacaksın ki.Ege abi bi video çekse.AxiTR'ye dur demek ne kadar basit bir şey.Git parayı bas nitradodan al hiçbir şey yapamazlar.2 kuruş fazla verip güvenceli ve güvenlikli yerlerden alsanız hiçbir şey olmaz :)

Geçen nitrado serverinde bot saldırısı mı ne yapıyorlardı :s

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bir şey olmaz.Olursada adamlar güvenilir gözüküyor.AxiTR'ye niye dava etmiyolarsa.Çok büyük SS kaynağı olabilir.Herkese saldırıyolar.