zencimusa
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Az önce Youtube'da bir Türk Redstone kanalı gördüm, Youtube'a katılalı 1 yıl olmasına rağmen 3500 civarında takipçisi var. Yaptığı şeyler ise gerçekten basit ve başkaları tarafından yüzlerce kez yapılmış şeyler, özel bir şey yok. Arkadaşa lafım yok, yaptıklarına saygı da duyuyorum ama gördükçe de sinirleniyorum açıkçası.
Videolarımı
Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama abone sayım 288. Toplam izlenme sayım 27.000 küsür.
Şu ana kadar hesap makinesinden printera, telgraftan painte kadar 30 küsür kaliteli video yaptım. En fazla 4-5 tanesi küçük projelerdir. Acaba para verim videolarımın reklamını mı yapsam? Eskiden minecraft türkiye facebook sayfası güzel videolarımı paylaşıyordu ve view kazanıyordum, artık o da yok.
Bütün tavsiyelerinize açığım
Videolarımı
- forum.minecraftturk.com
- minecraftforum.net
- forum.redstonedev.net
- mine************.org
- forumexe.com
- forum.****************
- hypixel.net/forums/
Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama abone sayım 288. Toplam izlenme sayım 27.000 küsür.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Şu ana kadar hesap makinesinden printera, telgraftan painte kadar 30 küsür kaliteli video yaptım. En fazla 4-5 tanesi küçük projelerdir. Acaba para verim videolarımın reklamını mı yapsam? Eskiden minecraft türkiye facebook sayfası güzel videolarımı paylaşıyordu ve view kazanıyordum, artık o da yok.
Bütün tavsiyelerinize açığım