1 Yıl 8 Aydır Yerimde Sayıyorum

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Az önce Youtube'da bir Türk Redstone kanalı gördüm, Youtube'a katılalı 1 yıl olmasına rağmen 3500 civarında takipçisi var. Yaptığı şeyler ise gerçekten basit ve başkaları tarafından yüzlerce kez yapılmış şeyler, özel bir şey yok. Arkadaşa lafım yok, yaptıklarına saygı da duyuyorum ama gördükçe de sinirleniyorum açıkçası.

Videolarımı
  1. forum.minecraftturk.com
  2. minecraftforum.net
  3. forum.redstonedev.net
  4. mine************.org
  5. forumexe.com
  6. forum.****************
  7. *********
  8. ***********
  9. hypixel.net/forums/
Dokuz farklı forumda videolarımı paylaşmaya başladım, videolarımı HD kaydediyorum, videonun akışına uygun arkaplan müziği ekliyorum, videolarım intro ile başlıyor, videoların üstünde kanalımın reklamını yapıyorum, video açıklamalarına uzun uzun açıklamalar yapıyorum, her videoda video içi açıklamalar yapıyorum, başkasının benzer videosuna kendi videomu video yanıtı olarak yolluyorum, videolarım sıkıcı reklamlar ile başlamıyor, istisnalar hariç indirme linkleri koyuyorum. En önemlisi ise gerçekten kaliteli şeyler yapıyorum. Tek eksiğim kanal URL'em biraz kötü.

Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama abone sayım 288. Toplam izlenme sayım 27.000 küsür.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şu ana kadar hesap makinesinden printera, telgraftan painte kadar 30 küsür kaliteli video yaptım. En fazla 4-5 tanesi küçük projelerdir. Acaba para verim videolarımın reklamını mı yapsam? Eskiden minecraft türkiye facebook sayfası güzel videolarımı paylaşıyordu ve view kazanıyordum, artık o da yok.

Bütün tavsiyelerinize açığım :(

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş önceden videolarına bakmıştım fakat sonra bakmayı bıraktım. Sebebi ve büyük ihtimal az abonen olmasının sebebi ne biliiyor musun? Videoları sessiz yapıyorsun. Emin ol eğer videolarda müzik yerine konuşursan ve az çok makineyi nasıl yaptığını açıklarsan abone sayın çok fazla artacaktır. Benden söylemesi.

Ana dili ingilizce olmayan pek çok redstone cu benim gibi sessiz yapıyor. Disco, Minecraftpg5 gibi kişiler bu noktalara nasıl geldiler? Tek sorun bu olamaz.

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok daha fazla forumda reklam yapabilirsin , minecraft sunucularında kanalının reklamını yapabilirsin , abonelerine onlarında arkadaşlarına bu videoları izletmesini beğenirlerse abone olmalarını , onun dışında arkadaşımızın dediği gibi konuşarak video çekebilirsin.Aklıma daha başka bir şey gelmiyor şu an :)

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence ingilizcen iyiyse google translate konuştur ciddiyim eğlenceli olur hem birde sana önerim kendi cahannelinden değil de başka channel açıp o binlerce abonesi olan kanalların altında kendi kanalını paylaşman

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Google translate e ihtiyaç duymayacak kadar ingilizce biliyorum. Audio switch özelliği olsa keşke, izleyiciler tek tıkla dil değiştirseler. Reklamı da olabildiğince yapmaya çalışıyorum.

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google translate e ihtiyaç duymayacak kadar ingilizce biliyorum. Audio switch özelliği olsa keşke, izleyiciler tek tıkla dil değiştirseler. Reklamı da olabildiğince yapmaya çalışıyorum.

Benim düşüncelerim hakkında ne düşünüyorsun ? ( Yazdığım öneriler yani :D )

R

Reloven

Ziyaretçi
Hiçbiriyle Alakası Yok Redstone Devresi İlgi Görmüyor Sadece Bana Disco'yu Örnek Verme Adamların Yaptıkları Şeyleri Sende Yapsan Sende Abone Kazanirsin Daha Çok Tutorial Videosu Çek Emin Ol Abonen Artacaktır

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiçbiriyle Alakası Yok Redstone Devresi İlgi Görmüyor Sadece Bana Disco'yu Örnek Verme Adamların Yaptıkları Şeyleri Sende Yapsan Sende Abone Kazanirsin Daha Çok Tutorial Videosu Çek Emin Ol Abonen Artacaktır

Bakalım sen de tutorial diyorsun. Bunları değerlendirmeye alıyorum.

Datron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az önce Youtube'da bir Türk Redstone kanalı gördüm, Youtube'a katılalı 1 yıl olmasına rağmen 3500 civarında takipçisi var. Yaptığı şeyler ise gerçekten basit ve başkaları tarafından yüzlerce kez yapılmış şeyler, özel bir şey yok. Arkadaşa lafım yok, yaptıklarına saygı da duyuyorum ama gördükçe de sinirleniyorum açıkçası.

Videolarımı
  1. forum.minecraftturk.com
  2. minecraftforum.net
  3. forum.redstonedev.net
  4. mine************.org
  5. forumexe.com
  6. forum.****************
  7. *********
  8. ***********
  9. hypixel.net/forums/
Dokuz farklı forumda videolarımı paylaşmaya başladım, videolarımı HD kaydediyorum, videonun akışına uygun arkaplan müziği ekliyorum, videolarım intro ile başlıyor, videoların üstünde kanalımın reklamını yapıyorum, video açıklamalarına uzun uzun açıklamalar yapıyorum, her videoda video içi açıklamalar yapıyorum, başkasının benzer videosuna kendi videomu video yanıtı olarak yolluyorum, videolarım sıkıcı reklamlar ile başlamıyor, istisnalar hariç indirme linkleri koyuyorum. En önemlisi ise gerçekten kaliteli şeyler yapıyorum. Tek eksiğim kanal URL'em biraz kötü.

Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama abone sayım 288. Toplam izlenme sayım 27.000 küsür.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şu ana kadar hesap makinesinden printera, telgraftan painte kadar 30 küsür kaliteli video yaptım. En fazla 4-5 tanesi küçük projelerdir. Acaba para verim videolarımın reklamını mı yapsam? Eskiden minecraft türkiye facebook sayfası güzel videolarımı paylaşıyordu ve view kazanıyordum, artık o da yok.

Bütün tavsiyelerinize açığım :(
Mutlu ol diye abonen olucam kardesim

Ace 2 den yolladım. Çal keke Çal ^^

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ehm ehm nasıl desem
bizim millet basit ve kendilerinin yapabileceği şeyleri sever o yüzden bahsettiğin kanal daha çok abonesi var
bugün türkiyede yaptığın hesap makinesi yada wood generator vb. yapabilcek kişi sayısı çok az yapabilcek olanların çoğuda böyle şeyler yapmaya üşeniyor yada öyle bir şey yapabileceklerinden haberleri bile yok
Arkaplanda kısık bir müzik ile konuşmalısın altyazıyıda ingilizce olarak verirsin :) yada tam tersi sen bilirsin
Yaptığın icatları dersin işte 500 abone olursa link vericem 1000 abone olursa şunu paylaşıcam felan filan
Oda olmadı yeterince paran varsa bi minecraft premium çekilişi yap 100 abone kesin alırsın :D

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel şeyler yapıyorsun ama mikrofonun olsa 1.000 aboneye ulaşırsın.Mikrofonu olan kanallar daha popüler