Oyuna eklenmesini istediğiniz şeyler?

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok fazla yorum vardı açıkca okumaya üşendim kendisi ile aynı şeyi yazdığım bir arkadaş varsa şimdiden özür dilerim :D

1-Bazı hayaletli ormanlar olmalı içine girince saldıran hayaletler vb.
2-Bazı gizli örgütler olmalı
3-Tapınaklarda farklı şeylere tapan insanlar olmalı (satanist,vb.)
4-Steve herşeyi hemen yapabilmek yerine tecrübe sistemi ile yapmalı mesela yatak yapıcaksa ilk denemelerinde başarısız olup zamanla yapmayı öğrenmeli adam herşeyi takır takır yapıyor biraz saçma
5-Büyü eklenmeli (gizli örgütlerin yaşadığı yerlerde büyü kitabı vb.)
6-Bizim gibi hayatta kalmaya çalışan bir kadın npc eklenmeli ve ondan çocuk yapabilmeli (amaç gerçekçi olsun :D)
7-Steve bazen hastalanmalı
8-Açlık ve yemek barı yanına birde enerji eklenmeli yorulunca yemek yerine enerjiden gitmeli enerji barı toplamda 9 baloncuk olmalı her 3 balouncuk 1 açlık götürmeli
9-Steve sadece zırh değil giysi de yapabilmeli
10-Steve ve giydği şeyler kirlenmeli
11-Steve banyo yapabilmeli
12-Sahillere bazen korsan veya gemiyle gelen herhangi bir mob gurubu gelmeli
13-Daha gelişmiş silahlar eklenmeli
14-Yeni düşman mobları eklenmeli

benergews

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tüm crackli launcherların engellenmesi ve serverlar'da online-mode=true'nun sabit kalması çünkü premium olmayıp oyuna bunu şunu ekle diyenlerden bıktım. Satın alıp katkı sağlasınlar o zaman fikirlerini söylesinler!

TheGold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm crackli launcherların engellenmesi ve serverlar'da online-mode=true'nun sabit kalması çünkü premium olmayıp oyuna bunu şunu ekle diyenlerden bıktım. Satın alıp katkı sağlasınlar o zaman fikirlerini söylesinler!

O oyunu alamayacak parası olanlarda olsa da ailesi yüzünden alamayanlar var. Eğer oyun yapımcısına saygı gösterme gibi bir yeteneğin varsa onu parası olmayıp da alamayanlara da göster . Sen katkını sağlamış olabilirsin o senin vicdani rahatlığın. Ama bu sana başkasına bulaşma hakkını vermiyor. Ve yenilik isteyen arkadaşların oyunu belki gelecekte alıp almayacağını da bilmiyorsun. Ben mesela almak istiyorum gelecekte.

benergews

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O oyunu alamayacak parası olanlarda olsa da ailesi yüzünden alamayanlar var. Eğer oyun yapımcısına saygı gösterme gibi bir yeteneğin varsa onu parası olmayıp da alamayanlara da göster . Sen katkını sağlamış olabilirsin o senin vicdani rahatlığın. Ama bu sana başkasına bulaşma hakkını vermiyor. Ve yenilik isteyen arkadaşların oyunu belki gelecekte alıp almayacağını da bilmiyorsun. Ben mesela almak istiyorum gelecekte.
Düşün bi adam senin oyununu almıyor ama sana bunu şunu ekle diyor. Hoşuna gider mi? Merak etme en yakın arkadaşlarıma aldım bile!

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Düşün bi adam senin oyununu almıyor ama sana bunu şunu ekle diyor. Hoşuna gider mi? Merak etme en yakın arkadaşlarıma aldım bile!
Notch Bile Korsan'a Bi Fakir Çocuk Yüzünden İzin Vermiş ve Cevabı "Tamam Fakat Üzülmeyi Unutma" Olmuş, Yani Oyunun Yapımcısına (Notch) Bile Söylesen O Korsan Oynayanlarınkinide Yapar ve Ayrıcalıkla 1.6.1'in Çıktığını Her Korsan Uygulamasına Yükletmiş, Oyuna Girince Uygulama Bile Çıkıyor, Yani Demek İstediğim Şu, Parası Olan Var- Olmayan Var (Bende Yok Mesela) Fakat Oyun Aynı Mı? Herkes Bağlanabiliyormu? O Zaman Onlarında Fikir Söylemeye Hakkı Var Demektir.

benergews

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama üzülmeyi unutup bu oyunu 50 lira verilir mi korsan oynarım diyenler var! Onların fikirlerini söylemeye hakkı yok ilk mesajımda eksik yazmışım zaten o yüzden ikinci mesajımda arkadaşlarıma satın aldığımı söyledim!

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha çok köylü meslekleri
Nadir bulunan şehirler
Telefon bloğu.Mesela serverlerde böyle bir şey olacak.Her telefon bloğu alınca milyonlar basamağından herhangi bi sayı olacak.Arayınca telefon bloğu rengi kırmızı olacak.Ne konuştuğumuzu sadece ikimiz görecek
Herhangi bir mineral eklencek(Örn:Gümüş).Bunlardan sadece ticaret ve blok yapaileceğiz
Zümrütün çöl ve plains biyomunda çıkması
Yeni moblar
Nether'de kuvars bloklarından bir yapı olsun.Wither iskeletler yad wither koruyucuları bir tek orada spawn olsun.Wither iskeletlerinde nadir damla olarak künye çıksın.10 künye olunca Boss(Wither) odasına girip onla savaşmak.Savaşınca ödül olarak bir sandıktan özel eşyalar
çıksın
Köylülerin nötr olması
Yeni tarım ürünleri.(Örn.Salatalık,mısır...)
Yeni büyüler.Mesela kazmaya deneyim büyüsü eklenmesi.Mesela lapis kırınca 5 yerine 10 deneyim vermesi
Harabeler
Yumurta pişirlmeli.Yumurta ile tabağı birleştirince olan şeyi ısıtınca yumurta olsun
Peynir.Sütü ısıtınca peynir olsun.Sonra kızarmış patatesle birleştirince kumpir olsun.Kumpir de 5 açlık çubuğunu geri getirsin

Oyuna tek istemediğim şey var:1900 ve 2000 yılları teknolojisi
Çünkü böyle yapınca oyunun anlamı kalmaz,oyun bozulur

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama üzülmeyi unutup bu oyunu 50 lira verilir mi korsan oynarım diyenler var! Onların fikirlerini söylemeye hakkı yok ilk mesajımda eksik yazmışım zaten o yüzden ikinci mesajımda arkadaşlarıma satın aldığımı söyledim!

Aile Veya Para Diye Bişiy Duydun Mu Sen (Sende Para Bol Olduğundan Bilmezsin Ben Nasıl Arkadaşıma Alıym Harçlıklarımı Arttırarak Bunu Da Bi Düşün !!!) Benim Param Var Ama Ailem İzin Vermediği İçin Alamıyorum :'(

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aile Veya Para Diye Bişiy Duydun Mu Sen (Sende Para Bol Olduğundan Bilmezsin Ben Nasıl Arkadaşıma Alıym Harçlıklarımı Arttırarak Bunu Da Bi Düşün !!!) Benim Param Var Ama Ailem İzin Vermediği İçin Alamıyorum :'(

Özel mesaj olarak sana premium hesap atıyorum.Şimdiden hayırlı olsun.(MCSG'den hile yapma o yeter.)

mehmet234

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Parası olmayan,biri minecraft oynayamaz mı?