Anti-Enderman
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
İyimiş 
Tüm crackli launcherların engellenmesi ve serverlar'da online-mode=true'nun sabit kalması çünkü premium olmayıp oyuna bunu şunu ekle diyenlerden bıktım. Satın alıp katkı sağlasınlar o zaman fikirlerini söylesinler!
Düşün bi adam senin oyununu almıyor ama sana bunu şunu ekle diyor. Hoşuna gider mi? Merak etme en yakın arkadaşlarıma aldım bile!O oyunu alamayacak parası olanlarda olsa da ailesi yüzünden alamayanlar var. Eğer oyun yapımcısına saygı gösterme gibi bir yeteneğin varsa onu parası olmayıp da alamayanlara da göster . Sen katkını sağlamış olabilirsin o senin vicdani rahatlığın. Ama bu sana başkasına bulaşma hakkını vermiyor. Ve yenilik isteyen arkadaşların oyunu belki gelecekte alıp almayacağını da bilmiyorsun. Ben mesela almak istiyorum gelecekte.
Notch Bile Korsan'a Bi Fakir Çocuk Yüzünden İzin Vermiş ve Cevabı "Tamam Fakat Üzülmeyi Unutma" Olmuş, Yani Oyunun Yapımcısına (Notch) Bile Söylesen O Korsan Oynayanlarınkinide Yapar ve Ayrıcalıkla 1.6.1'in Çıktığını Her Korsan Uygulamasına Yükletmiş, Oyuna Girince Uygulama Bile Çıkıyor, Yani Demek İstediğim Şu, Parası Olan Var- Olmayan Var (Bende Yok Mesela) Fakat Oyun Aynı Mı? Herkes Bağlanabiliyormu? O Zaman Onlarında Fikir Söylemeye Hakkı Var Demektir.Düşün bi adam senin oyununu almıyor ama sana bunu şunu ekle diyor. Hoşuna gider mi? Merak etme en yakın arkadaşlarıma aldım bile!
Ama üzülmeyi unutup bu oyunu 50 lira verilir mi korsan oynarım diyenler var! Onların fikirlerini söylemeye hakkı yok ilk mesajımda eksik yazmışım zaten o yüzden ikinci mesajımda arkadaşlarıma satın aldığımı söyledim!
Aile Veya Para Diye Bişiy Duydun Mu Sen (Sende Para Bol Olduğundan Bilmezsin Ben Nasıl Arkadaşıma Alıym Harçlıklarımı Arttırarak Bunu Da Bi Düşün !!!) Benim Param Var Ama Ailem İzin Vermediği İçin Alamıyorum :'(
Tüm crackli launcherların engellenmesi ve serverlar'da online-mode=true'nun sabit kalması çünkü premium olmayıp oyuna bunu şunu ekle diyenlerden bıktım. Satın alıp katkı sağlasınlar o zaman fikirlerini söylesinler!