Premium'lu Arkadaşlar Bakabilir mi?

Premium almalımıyım?

• Al

Kullanılan: 3 100.0%
  • Alma

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben herkese 'Premium iyi bence almanda fayda var.' dedim. Ama ben crackli kullanıyorum. 1.6.1 güncellemesi ile crackli oynayamıyorum, ve çoğu kişide oynayamıyor. Babama paylaştığımda 'İstersen alabiliriz.' dedi ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Mesela MoJang güvenilir mi? MoJang'ın sitesinden Minecraft'ı aldığım zaman herhangi bir sorun çıkar mı? Bİrde artılarını tamamiyle anlatırsanız sevinirim...

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle almalısın kasma sorunu yaşıyorsan ki çoğu kişi yaşıyor ve bu sorunun tek nedeni var premiumdan dolayı optimus diye bir sistem var ve sistem premium olmayanların ekran kartını devreye sokmuyor ve çok az bir miktar alıyor ondan dolayı kasıyor galiba %19 olması lazım yani ekran kartının gücünün %19'unu mu ne alıyor sadece buda yetersiz ancak premium alırsan ekran kartını devreye sokacaktır.
Güven meselesine gelirsek ne alakası var anlamadım oyun zaten mojang'ın yani kesinlikle güvenilir. :)

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle almalısın kasma sorunu yaşıyorsan ki çoğu kişi yaşıyor ve bu sorunun tek nedeni var premiumdan dolayı optimus diye bir sistem var ve sistem premium olmayanların ekran kartını devreye sokmuyor ve çok az bir miktar alıyor ondan dolayı kasıyor galiba %19 olması lazım yani ekran kartının gücünün %19'unu mu ne alıyor sadece buda yetersiz ancak premium alırsan ekran kartını devreye sokacaktır.
Güven meselesine gelirsek ne alakası var anlamadım oyun zaten mojang'ın yani kesinlikle güvenilir. :)

Fikrin için saol. Güvenilir dediğim aldığım zaman bana gerekli bilgiler verilmezse demek istemiştim.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fikrin için saol. Güvenilir dediğim aldığım zaman bana gerekli bilgiler verilmezse demek istemiştim.

Yok hayır zaten vermez ise diye bir şey yok ki :D O site zaten offical yani resmi bir site vermez ise eğer dediğin gibi şikayet edeceksiz zaten hakların var sözleşme telif bir sürü yani güven sen güven bana verdiler sana neden vermesinler ? :)

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok hayır zaten vermez ise diye bir şey yok ki :sırıtmak: O site zaten offical yani resmi bir site vermez ise eğer dediğin gibi şikayet edeceksiz zaten hakların var sözleşme telif bir sürü yani güven sen güven bana verdiler sana neden vermesinler ? :)
Anladım. Fikrin için teşekkürler...